Skip to main content
19 September 2023 06:44

90 βάσεις στάθμευσης ποδηλάτων από τη FREENOW

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου), η FREENOW δωρίζει συνολικά 90 βάσεις στάθμευσης ποδηλάτων, στρατηγικά τοποθετημένες στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Αγίου Δημητρίου, Νέου Ηρακλείου και στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (O.A.K.A).

Συγκεκριμένα, η Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας συναντήθηκε με τον αξιότιμο Συντονιστή Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (O.A.K.A) με αφορμή τη δωρεά, αναγνωρίζοντας την εξέλιξη του Ο.Α.Κ.Α σε έναν σημαντικό πόλο άθλησης, ψυχαγωγίας και αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης. Και οι δύο εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη συλλογική προσπάθεια και μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα για τη δημιουργία ενός πιο φιλικού προς το περιβάλλον μέλλοντος για την πόλη. Αυτή η συνάντηση σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας της δωρεάς, με τις πρώτες 30 βάσεις στάθμευσης ποδηλάτων να τοποθετούνται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α).

Η κα Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας, σημειώνει: «Πιστεύουμε ότι η βιώσιμη κινητικότητα είναι κοινή ευθύνη και αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην προώθηση της θετικής αλλαγής στις αστικές μεταφορές. Είμαστε περήφανοι που η FREENOW συντελεί σε αυτήν την προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σκοπό να προσφέρουμε μία ακόμα μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών μετακίνησης, μέσω πληθώρας λύσεων που θα καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των επιβατών μας».

Τεύχος 352

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ