Skip to main content
5 September 2022 06:52

3-5 Νοεμβρίου η 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022

Με δεδομένη πλέον την ανάκαμψη του τουρισμού τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, το 2022 για την 9η Athens International Tourism Expo θα αποτελέσει σταθμό. Η φετινή Έκθεση θα πραγματοποιηθεί 3-5 Νοεμβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο: Ζάππειο Μέγαρο.

Η Έκθεση έχει γίνει πλέον όχι μόνο σημείο αναφοράς για τα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού (Tour Operators, Travel Agencies & MICE companies) στον εισερχόμενο τουρισμό, αλλά και όχημα για επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες με την τουριστική αγορά της χώρας μας.

Ήδη στην Έκθεση συμμετέχει πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.ά., ενώ παράλληλα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 120 Hosted Buyers. Ενδεικτικά:

• Από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, επιβεβαίωσαν ήδη και συμμετέχουν πέντε Tour Operators & Travel Agencies με προϋπολογισμούς που ξεπερνούν τα 3.000.000€ που θα αναζητήσουν στην Έκθεση συνεργασίες με ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες που πραγματοποιούν tours.

• Κορυφαίες εταιρείες, ορισμένες μέλη διεθνών ομίλων, από το Ισραήλ, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Λίβανο, Μπαχρέϊν, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ.ά., επεκτείνουν τα προγράμματά τους στην Ελλάδα για πελάτες τους, FIT & Group, και επιθυμούν νέες συνεργασίες.

• Διακεκριμένες εταιρείες από τον κλάδο του MICE, με πληθώρα requests κορυφαίων πελατών τους (φαρμακευτικών, αυτοκινητοβιομηχανιών, εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, ασφαλιστικών, τηλεπικοινωνιών, κ.λπ.) θα αναζητήσουν συνεργασίες στην Έκθεση για τις διοργανώσεις τους (άνω των 200 ατόμων αλλά και μικρότερων).

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της Έκθεσης οι συμμετέχουσες χώρες θα ξεπεράσουν τις 40.

Τεύχος 122

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ