Skip to main content
3 April 2024 06:48

Το Υπουργείο Ανάπτυξης αναζητά τεχνικό σύμβουλο

Το Υπουργείο Ανάπτυξης αναζητά μέσω ηλεκτρονικού, ανοικτού, διεθνή, άνω των ορίων διαγωνισμού Τεχνικό Σύμβουλο για την ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος για την ψηφιοποίηση και την πληροφοριακή οργάνωση και διαχείριση των λειτουργιών και διαδικασιών εποπτείας της αγοράς.

Ο διαγωνισμός αφορά στην ανάπτυξη και θέση σε λειτουργία πληροφοριακού συστήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη διαδικασιών και λειτουργιών εποπτείας της αγοράς, από το στάδιο του σχεδιασμού έως το στάδιο επιβολής διοικητικών κυρώσεων και αξιολόγησης των ετήσιων προγραμμάτων εποπτείας της αγοράς. Θα διασφαλιστεί διαβαθμισμένη πρόσβαση όλων των αρμοδίων αρχών εποπτείας της αγοράς, επιθεωρητών, οικονομικών φορέων και καταναλωτών.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 394.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

ΤΕΥΧΟΣ 481

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ