Skip to main content
26 April 2024 06:56

Τα LG Channels επεκτείνονται στην Ευρώπη

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων LG σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες αποκτούν πρόσβαση σε συναρπαστικά νέα δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια με υποστήριξη διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένων των Sony One Channels της Sony Pictures και μιας τεράστιας γκάμας καναλιών από τη Lionsgate. Με τα κανάλια Sony One να είναι πλέον διαθέσιμα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία και Φινλανδία και τα κανάλια Lionsgate να είναι διαθέσιμα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία, οι κάτοχοι LG Channels και LG Smart TV θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Τα διαθέσιμα κανάλια της Sony θα περιλαμβάνουν το Sony One Comedy, το Sony One Thriller TV, το Sony One Faves, το Sony One Comedy HITS, το Sony One Action HITS, το Sony One Shark Tank, το Sony One Dragons’ Den και το Sony One Blacklist.

Πέρα από την κινηματογραφική μαγεία, τα αθλητικά κανάλια των LG Channels καλύπτουν αγαπημένους αγώνες, όπως το διεθνές ποδόσφαιρο από το FIFA+, το σπουδαίο τένις από το Tennis Channel ή τους αγώνες αυτοκινήτου από το MTRSPT1. Επιπλέον, grandmasters του σκακιού μάχονται στο Chess TV, με περισσότερο περιεχόμενο να προστίθεται συνεχώς.

ΤΕΥΧΟΣ 498

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ