Skip to main content
23 May 2024 06:48

Πρωτοποριακές λύσεις για τη ναυτιλία από τη Fleetwork

Η Fleetwork θα παρουσιάσει στην παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα τις καινοτόμες λύσεις της για τη διαχείριση στόλου, στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2024 στις 3-7 Ιουνίου στο Athens Metropolitan Expo. Από το 2009, η Fleetwork είναι το πρώτο ελληνικό ναυτιλιακό ΕRP που αξιοποιεί πλήρως τις λύσεις της Amazon Web Services για να προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες cloud όπου και αν βρίσκονται οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τα πλοία τους, προσφέροντας έτσι πρωτοποριακές λύσεις προγραμματισμού και διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων.

«Κομμένο και ραμμένο» για τη ναυτιλία, το σύστημα ERP της Fleetwork εξασφαλίζει ασφαλή, αξιόπιστη, φιλική στον χρήστη και εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση όλων των βασικών επιχειρηματικών διαδικασιών των ναυτιλιακών εταιρειών, από τα χρηματοοικονομικά, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HR), την τεχνική συντήρηση των πλοίων, τις υπηρεσίες, τις προμήθειες και άλλα.

Η καινοτόμος προσέγγιση και το αποτέλεσμα της δουλειάς της Fleetwork είναι ο λόγος που έχει επιλέξει την Amazon Web Services για να προσφέρει cloud ERP για τη ναυτιλία και την εμπιστεύονται κάποιες από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα – και στον κόσμο – για τη διαχείριση του στόλου τους.

Το σύστημα της Fleetwork είναι μια πρωτοποριακή λύση, που προσαρμόζεται σε κάθε πτυχή των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων και βοηθά τις εταιρείες να διαχειρίζονται τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητές τους εύκολα και αποτελεσματικά, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στους βασικούς επιχειρηματικούς στόχους τους χωρίς να αναλώνονται σε ζητήματα καθημερινής διαχείρισης διαδικασιών.

Το σύστημα ERP της Fleetwork έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται καθώς αναπτύσσονται και οι δραστηριότητες της ναυτιλιακής εταιρείας που υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα σε διαρκώς αυξανόμενα δεδομένα, χρήστες και συναλλαγές, διασφαλίζοντας σταθερή απόδοση και επεκτασιμότητα όσο μεγαλώνουν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και αλλάζουν οι ανάγκες της εταιρείας.

ΤΕΥΧΟΣ 512

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ