Skip to main content
27 February 2024 07:51

Η Telekom στη MWC 2024

Με κεντρικό μήνυμα την υπόσχεση του brand της «Connecting your world», η Telekom, μέλος της οποίας είναι και η COSMOTE, θα παρουσιάσει στο Mobile World Congress (MWC) 2024 της Βαρκελώνης τεχνολογίες και καινοτομίες που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή μας. Με πρωταγωνιστές την Τεχνητή Νοημοσύνη και το ποδόσφαιρο, η Telekom υπόσχεται κορυφαίες καινοτομίες, συναρπαστική ψυχαγωγία και κορυφαία εμπειρία στους πελάτες της, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο περίπτερο της Telekom, το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί σε διάφορες θεματικές ενότητες, που επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της να αποτελεί αξιόπιστο και καινοτόμο συνοδοιπόρο των πελατών στον ψηφιακό κόσμο. Η φετινή παρουσίαση εστιάζει στο ποδόσφαιρο, καθώς η Telekom είναι πάροχος δικτύου, εθνικός χορηγός και κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του EURO 2024. Το επίκεντρο της εμπορικής έκθεσης είναι η εντυπωσιακή, διαδραστική εγκατάσταση 3D LED «Telekom Super Soccer», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να «ταξιδέψουν» σε τοπία, που έχουν δημιουργηθεί από τεχνητή νοημοσύνη και να εξασκηθούν βάζοντας γκολ. Οι καλύτεροι παίκτες κάθε ημέρας θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το EURO 2024. Επίτιμος προσκεκλημένος στη Βαρκελώνη είναι ο Ilkay Gündoğan, αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

Το brand «T» της Telekom, αποτελεί το πολυτιμότερο brand τηλεπικοινωνιών στον κόσμο και το κορυφαίο brand στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη μελέτη “Brand Finance Global 500” για το 2024, που δημοσιεύτηκε από το βρετανικό ινστιτούτο έρευνας αγοράς Brand Finance, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Τεύχος 457

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ