Skip to main content
26 April 2024 06:43

Δυνατότητες ΑΙ στo MuleSoft από την Salesforce

Η Salesforceπροχώρησε σε μια σειρά αναβαθμίσεων τεχνητής νοημοσύνης στις λύσεις αυτοματοποίησης, ενοποίησης και διαχείρισης API του MuleSoft. Οι βελτιστοποιήσεις αυτές στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους προγραμματιστές και τους επιχειρηματικούς χρήστες να απλοποιήσουν τη ροή εργασιών και τις διαδικασίες, να επιταχύνουν την απόδοση της επένδυσης (time to value) και να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Οι νέες δυνατότητες στην ενσωμάτωση και διαχείριση API του MuleSoft περιλαμβάνουν:

• Τον πίνακα ρυθμίσεων Anypoint Code Builder, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν, να κατασκευάζουν και να αναπτύσσουν APIs και αυτοματισμούς απευθείας μέσω μιας φιλικής διεπαφής χρήστη.

• Το Einstein για το Anypoint Code Builder, που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να ενοποιούν ροές χρησιμοποιώντας εντολές φυσικής γλώσσας και να εισάγουν νέες περιπτώσεις χρήσης (use cases) για συνδέσμους, όπως τo SAP και το NetSuite, επιταχύνοντας την ενσωμάτωση.

• Τους MuleSoft Accelerators, οι οποίοι παρέχουν νέα use cases για το λιανικό εμπόριο, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και την υγειονομική περίθαλψη.

• Το Anypoint Monitoring, που επιτρέπει στους προγραμματιστές να επιβλέπουν τους φόρτους εργασίας APΙ που ενσωματώνουν την τεχνητή νοημοσύνη στα οικοσυστήματα των εφαρμογών τους.

ΤΕΥΧΟΣ 498

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ