Skip to main content
22 July 2022 06:53

Αναβάθμιση των διεργασιών της Groupama Ασφαλιστική από την Office Line

Η Office Line, ολοκλήρωσε ένα ακόμη επιτυχημένο έργο ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρησιακών διαδικασιών, αυτή τη φορά με τη Groupama Ασφαλιστική, ένα project που αναπτύχθηκε στην Microsoft Power Platform, από το οποίο ήδη ο ασφαλιστικός οργανισμός απολαμβάνει σημαντικά οφέλη.

Σκοπός του έργου ήταν:

• Η προσφορά στους χρήστες μιας νέας εμπειρίας χρήσης, με ευκολότερο και αποδοτικότερο τρόπο στη διαχείριση πρόσβασης στις εφαρμογές της εταιρείας και αναφοράς περιστατικών ασφαλείας.

• Η συμμόρφωση με κανονιστικές υποχρεώσεις που αφορούν στην ασφάλεια πληροφοριών.

• Η ευκολία διαχείρισης και παραμετροποίησης των διεργασιών και των δεδομένων από τους διαχειριστές.

• Η δημιουργία δυναμικών αναφορών.

• Η αμφίδρομη διασύνδεση με ένα εργαλείο διαχείρισης εργασιών (JIRA) για την ανάθεση και επίλυση των αιτημάτων από τις αντίστοιχες ομάδες.

Με το πέρας του έργου η Groupama Ασφαλιστική κατάφερε να ψηφιοποιήσει και να βελτιώσει δραστικά τις διεργασίες της, αλλά και την καθημερινότητα των εργαζομένων της, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και μειώνοντας το διαχειριστικό κόστος συντήρησης των διεργασιών διαχείρισης προσβάσεων και περιστατικών ασφαλείας.

Ο ασφαλιστικός οργανισμός εκμεταλλευόμενος τις τεχνολογίες της Power Platform και την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας Power Platform & Process Modernization της Office Line, έδωσε λύση σε ζητήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει μια διαφανή, αλλά και ευχάριστη εμπειρία στους τελικούς χρήστες, και ταυτόχρονα να είναι σε συμμόρφωση με κανονιστικές απαιτήσεις που αφορούν στην ασφάλεια πληροφοριών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ