Skip to main content
3 April 2024 06:47

Αναβάθμιση της ψηφιακής πλατφόρμας Τουρισμός για όλους

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακοινώνει ηλεκτρονικό ανοικτό κάτω των ορίων διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την επιλογή αναδόχου στο έργο με τίτλο Ενέργειες Αναβάθμισης και επέκτασης της λειτουργικότητας της υφιστάμενης ψηφιακής πλατφόρμας του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024».

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επέκταση της λειτουργικότητας της υφιστάμενης ψηφιακής πλατφόρμας του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024», μέσω της υλοποίησης νέων υποσυστημάτων και της διεξαγωγής στοχευμένων ενεργειών αναβάθμισης με ταυτόχρονη υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας της τεχνικά επικαιροποιημένης και εκ νέου παραμετροποιημένης πλατφόρμας σε παραγωγικό περιβάλλον.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 και ώρα 13:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

ΤΕΥΧΟΣ 481

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ