Skip to main content
1 March 2024 07:59

Ψηφιακό modulator Emme Esse 87435 από την AstraSat

Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποιαδήποτε άλλη οπτικοακουστική πηγή με έξοδο HDMI και το διαμορφώνει στην έξοδό του σε DVB-T κανάλι των VHF/UHF με ανάλυση Full HD, για διανομή του μέσω του ομοαξονικού δικτύου σε όλες τις τηλεοράσεις.

Χάρη στην τριπλή RCA είσοδό του, λαμβάνει επίσης και αναλογικά σήματα. Διαθέτει είσοδο ANT IN για σύνδεση με το καλώδιο της κεραίας κι έτσι, μπορεί να δίνει μικτή έξοδο με τα επίγεια ψηφιακά κανάλια που λαμβάνονται στην εκάστοτε περιοχή. Εξοπλίζεται με θύρα HDMI OUT, ώστε να μη χάνεται η απευθείας σύνδεση της οπτικοακουστικής πηγής στη θύρα HDMI της διπλανής τηλεόρασης.

Η συμβατότητά του με τους αποκωδικοποιητές των Cosmote TV και EON τον καθιστούν ιδανικό για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Διαθέτει απλό και διαισθητικό προγραμματισμό, που πραγματοποιείται με τη βοήθεια της έγχρωμης οθόνης και των έξι πλήκτρων της πρόσοψης. Το mux εξόδου μπορεί να διαμορφωθεί με το επιθυμητό όνομα και τη θέση LCN, ενώ η στάθμη του σήματος μπορεί να φτάσει τα 100dBμV.

Τεύχος 460

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ