Skip to main content
14 September 2022 06:52

Ψηφιακό εργαλείο για realtime ελέγχους από τη Softweb

H Softweb παρουσιάζει το ψηφιακό της εργαλείο Softweb Audits, μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση σε Mobile περιβάλλον. Το Audits είναι ιδανικό για ταχύτερες & ψηφιακές επιθεωρήσεις, για την απλοποίηση και τη βελτίωση της αξιοπιστίας των ελέγχων, αλλά και για τον εντοπισμό κενών ελέγχου.

Η λύση αφορά οργανισμούς που εκτελούν επιθεωρήσεις εντός της εταιρείας, αλλά και στο ευρύτερο οικοσύστημά της (π.χ. αλυσίδες καταστημάτων, franchise κ.ά.). Το εργαλείο καθιστά δυνατή τη δημιουργία τύπων επιθεωρήσεων με δυναμικό τρόπο χωρίς περιορισμό για την καλύτερη παρακολούθηση των διαδικασιών σε τακτική βάση.

Έτσι, μέσω του Audits, η εταιρεία είναι σε θέση να ανακαλύπτει real-time οποιοδήποτε πρόβλημα εγείρεται και να προβαίνει στην άμεση επίλυσή του. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα προβολής ελέγχων εν ενεργεία, αλλά και παρελθοντικών για την καλύτερη αξιοποίηση των δεδομένων.

Το Softweb Audits είναι διαθέσιμο μέσω iOS & Android Mobile εφαρμογών. Χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα του mobile app είναι η ηλεκτρονική υπογραφή και η επισύναψη φωτογραφιών απευθείας από την κάμερα του κινητού.

Τεύχος 129

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ