Skip to main content
4 December 2023 07:52

Ψηφιακός μετασχηματισμός της ΑΑΔΕ

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διακηρύσσει ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό, άνω των ορίων, για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο Ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και εργασιών / ανάπτυξη συστήματος και περιεχομένου νομοθετικής πληροφόρησης. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η υλοποίηση εφαρμογών και η παροχή υπηρεσιών με σκοπό:

• Τη βελτιστοποίηση της νομοπαρασκευαστικής διαδικασίας της ΑΑΔΕ.

• Τη δημιουργία ενός ενιαίου σημείου πληροφόρησης για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τη φορολογική και τελωνειακή νομοθεσία.

• Την ενδυνάμωση της διαχείρισης περιεχομένου στην ΑΑΔΕ.

• Την παρακολούθηση της ανάθεσης εργασιών στα στελέχη της ΑΑΔΕ.

Περιλαμβάνονται ακόμη υπηρεσίες για την υλοποίηση και εγγύηση λειτουργίας αυτών των σκοπών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών για τον ορισμό του μοντέλου δεδομένων και μεταδεδομένων, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διοικητική κωδικοποίηση της πρωτογενούς νομοθεσίας, την ενοποίηση της δευτερογενούς νομοθεσίας και τη διαμόρφωση προτύπων και διαδικασιών για τη διαχείριση περιεχομένου.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στα 5.240.430 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:00.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων, Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Τεύχος 406

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ