Skip to main content
30 November 2022 07:41

Ψηφιακή υποστήριξη του στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΥΠ.ΕΞ.

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Το Υπουργείο Εξωτερικών διενεργεί ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό άνω των ορίων διαγωνισμό με τίτλο Σύστημα Υποστήριξης Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Εξωτερικών. Το αντικείμενο του έργου συνοπτικά αποτελείται από την εξής σειρά δράσεων:

• Εκπόνηση Σειράς Μελετών.

• Διαδικτυακή (web–based) Πλατφόρμα Ροής Εργασιών, Παρακολούθησης, Αξιολόγησης και Αναφορών του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου του Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία θα πρέπει να υποστηρίζει, με ασφάλεια και λειτουργικότητα, το πλέγμα της ογκώδους, συστηματικής, πολύπλευρης και σύνθετης σε περιεχόμενο επικοινωνίας μεταξύ των Δομών και της ΔΣΕΣ. Αποτελείται από την Πλατφόρμα Ροής Εργασιών (workflow), το Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ), το Σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), το Σύστημα διαχείρισης ρόλων και χρηστών.

• Προμήθεια του Απαραίτητου hardware και Λογισμικού software για τη λειτουργία των ανωτέρω πληροφοριακών συστημάτων.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στα 4.032.258,06 ευρώ μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ (ο προϋπολογισμός με ΦΠΑ ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14.00.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Τεύχος 183

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ