Skip to main content
24 November 2022 07:54

Ψηφιακές αγορές για τους επαγγελματίες του ΟΚΑΑ

Του Χάρη Ματθαίου

Μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα παραγγελιοληψίας λάνσαρε επίσημα ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, την οποία παρουσίασε στην Έκθεση MDF EXPO 2022, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Πρόκειται για το e-Λαχαναγορά app, την πρώτη εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα αποκλειστικά σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και χονδρεμπόρους να πραγματοποιούν online ηλεκτρονικές αγορές και ψηφιακές παραγγελίες.

Ο ΟΚΑΑ προχωράει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, αναπτύσσοντας για τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του μια σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα παραγγελιοληψίας, που επιτρέπει την αδιάλειπτη λειτουργία του συνόλου των δομών του. Το e-Λαχαναγορά app ψηφιοποιεί και απλοποιεί τη διαδικασία της παραγγελίας, που πλέον γίνεται με ένα μόνο κλικ από το κινητό. Παράλληλα, προσφέρει στους συνεργαζόμενους με τον ΟΚΑΑ εμπόρους τη δυνατότητα να έχουν σε λειτουργία τα καταστήματά τους 24 ώρες το 24ωρο, συναλλασσόμενοι με τους πελάτες και προμηθευτές τους με ασφάλεια, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Το e-Λαχαναγορά αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επενδύσεων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί ο ΟΚΑΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών του, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Σε αυτά περιλαμβάνεται η κατασκευή καινούργιου κέντρου logistics και μια σειρά νέων τεχνολογιών που θα βελτιώσουν τη λειτουργία της αγοράς σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η εφαρμογή e-Λαχαναγορά app είναι δωρεάν διαθέσιμη στα καταστήματα Google Play Store και App Store, ενώ έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση από επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Τεύχος 179

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ