Skip to main content
10 July 2023 06:43

Χ. Δημητρακόπουλος: Το Softweb Business Party είναι πια θεσμός! 

Της Βασιλικής Χονδροδήμου 

Το πρώτο Business Party της Softweb που διοργανώθηκε στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 στον υπαίθριο χώρο του Ξενοδοχείου Domotel Kastri, που βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία. Το Business Party της Softweb, που τα προηγούμενα 3 χρόνια διοργανωνόταν στη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε μεγάλη ευκαιρία για τους συνεργάτες της Softweb να συναντηθούν και να συνομιλήσουν για την πορεία του κλάδου και να αποτιμήσουν τη φετινή χρονιά εν όψει καλοκαιριού. Το Techmail παρευρέθηκε στο event για να σας δώσει μία «γεύση» από αυτήν την όμορφη βραδιά. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Softweb, κος Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στο φετινό Business Party της εταιρείας, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και μίλησε για ένα event που αποτελεί πλέον θεσμό, αφού φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά και να έχει καθιερωθεί! Το event αυτό, σύμφωνα με τον κο Δημητρακόπουλο, πραγματοποιείται για να πει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο οικοσύστημα της εταιρείας για όλη την κοινή πορεία. Ευχαρίστησε πολύ τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους φίλους της Softweb για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός που τους βοηθάει να μεγαλώνουν, να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται ακόμα περισσότερο. 

Ο κύριος Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Softweb, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον υπαίθριο χώρο του Ξενοδοχείου Domotel Kastri. 

Ο κος Δημητρακόπουλος δήλωσε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο, σαν να είναι η πρώτη μέρα, ώστε να συνεχίσουν και οι πελάτες της Softweb να διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους μέσα από τις λύσεις της εταιρείας. Η Softweb θα συνεχίσει να υιοθετεί τις νέες τάσεις της αγοράς και τις νέες τεχνολογίες και να επενδύει σε αυτές. 

Η βραδιά στον υπαίθριο χώρο του Ξενοδοχείου Domotel Kastri ήταν εξαιρετική με συνοδεία πλούσιου μπουφέ και δροσιστικών ποτών! 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Δημητρακόπουλος μίλησε για τη χρονιά που πέρασε: «Το 2023 ήταν μια πάρα πάρα πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία, για τη Softweb, η οποία θα μας δώσει και τα εχέγγυα να πάμε ακόμα καλύτερα τα επόμενα χρόνια». Ευχήθηκε, τέλος, σε όλους τους παρευρισκόμενους να περάσουν καλά και να ευχαριστηθούν το Business Party, μέχρι το επόμενο! 

Τεύχος 322

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ