Skip to main content
28 November 2023 07:44

Υπηρεσίες συντήρησης και SLA για το Εθνικό Ποινικό Μητρώο

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Η Κοινωνία της Πληροφορίας διενεργεί ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό κάτω των ορίων διαγωνισμό για το έργο Συντήρηση των έργων του εθνικού ποινικού μητρώου και του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης δικαστικών υποθέσεων πολιτικής και ποινικής διαδικασίας Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.Π.Π. χρηματοδοτούμενο από το Τομεακό πρόγραμμα ανάπτυξης Υπουργείου Δικαιοσύνης 2021-2025.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης / συντήρησης και υπηρεσιών SLA διάρκειας 24 μηνών, για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης, άρτιας και βέλτιστης λειτουργίας του εξοπλισμού & έτοιμου λογισμικού και των εφαρμογών, των έργων του Εθνικού Ποινικού Μητρώου και του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Διαδικασίας – Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.Π.Π. του εξοπλισμού & έτοιμου λογισμικού του έργου ΟΣΔΔΥ-ΠΠ Α’. Οι ενότητες που θα καλυφθούν στα πλαίσια του έργου είναι:

• Συντήρηση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Διαδικασίας – Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.Π.Π Α’ Φάση.

• Συντήρηση του Εθνικού Ποινικού Μητρώου.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 2.891.782,90 ευρώ μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr και καταληκτική ημερομηνία υποβολής κατάθεσης είναι η Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2024.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ