Skip to main content
9 November 2023 07:44

Υπηρεσίες εγγύησης για Firewall της ΕΔΥΤΕ

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. προβαίνει σε διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης για τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, κάτω των ορίων, για τη σύναψη σύμβασης για «Υπηρεσίες εγγύησης καλής λειτουργίας της υποδομής firewall της ΕΔΥΤΕ Α.Ε.».

Η ΕΔΥΤΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων /παρατηρήσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η παροχή γενικών υπηρεσιών εγγύησης καλής λειτουργίας για την υποδομή Firewall του κατασκευαστικού οίκου Fortinet, που διαθέτει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λόγω της μεγάλης σημασίας του συγκεκριμένου εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη συνέχισης της παροχής των εν λόγω υπηρεσιών, με τους ίδιους όρους και προδιαγραφές που εφαρμόζονταν έως σήμερα.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα μήνες από την υπογραφή της (έναρξη όχι νωρίτερα από 30/12/2023).

Η Σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, αποκλειστικά βάσει τιμής.

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, ήτοι από 07/11/2023 έως 22/11/2023.

Τεύχος 389

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ