Skip to main content
11 July 2023 06:49

Υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης από την Infinitum

Μια ευέλικτη λύση διαχείρισης, προστασίας και βελτιστοποίησης των εταιρικών εκτυπωτικών συσκευών

Το νέο επιχειρηματικό τοπίο, βασισμένο στην εξέλιξη της υβριδικής και της απομακρυσμένης εργασίας, έχει επηρεάσει και τον τρόπο που οι εταιρείες προσεγγίζουν το εκτυπωτικό τους έργο. Βασικοί στόχοι είναι η ενίσχυση της ευελιξίας, της ασφάλειας και της διαχειρισιμότητας, με ελαχιστοποίηση των εξόδων, των δυσλειτουργιών και άλλων περιπλοκοτήτων.

Η προσφυγή πολλών οργανισμών σε επιλογές Bring Your Own Printer (BYOP), που επιτρέπουν τη χρήση οικιακών εκτυπωτών για το προσωπικό που εργάζεται από το σπίτι, υπήρξε εξαρχής μια βεβιασμένη λύση, η οποία επέφερε πρόσθετα προβλήματα ασφαλείας, μείωση της παραγωγικότητας και ελλιπή συμμόρφωση με το ολοένα και πιο αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο.

MPS: Πλήρης προσαρμογή του εκτυπωτικού έργου στο υβριδικό ή απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας

Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης, οι γνωστές MPS (Managed Print Services), έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταιρειών που συνδέονται με την αγορά εκτυπώσεων. Μια σειρά από έρευνες έχουν καταδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν αυτή τη λύση, αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές και ανακόλουθες εκτυπωτικές τους υποδομές.

Εξοικονόμηση παντού                                                            

Τα κύρια πλεονεκτήματα των MPS συνοψίζονταιμε μια σειρά από εξοικονομήσεις σε:

• Λειτουργικά έξοδα.

• Εκτυπώσεις εγγράφων.

• Κατανάλωση ενέργειας.

• Απορρίμματα.

• Εκπομπές CO2.

Πέρα από τα παραπάνω οφέλη, η απόφαση για την υιοθέτηση ενός μοντέλου MPS ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του υβριδικού περιβάλλοντος εργασίας, από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση, ως τη διαχείριση και την αναβάθμιση. Ταυτόχρονα, οι οργανισμοί βελτιστοποιούν τις ροές των εργασιών τους, δημιουργώντας ολοκληρωμένες έντυπες και ψηφιακές διαδικασίες με λύσεις βασισμένες στο cloud για αυξημένη παραγωγικότητα.

Ενισχυμένη παραγωγικότητα, εξοικονόμηση και αναβαθμισμένη ασφάλεια

Χάρη σε μια σειρά από ολοκληρωμένες υλοποιήσεις έργων MPS σε εταιρικούς οργανισμούς κάθε μεγέθους, η Infinitum, ένας κορυφαίος Systems Integrator, διαθέτει εκτεταμένη τεχνογνωσία και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Αναλύοντας τις ανάγκες κάθε οργανισμού ξεχωριστά, η ομάδα της Infinitum προτείνει την ενδεδειγμένη, εξατομικευμένη λύση MPS σε συνεργασία με την HP, έναν ηγέτη της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

Οι λύσεις HP MPS by Infinitum είναι σχεδιασμένες ώστε να αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη των εταιρικών εκτυπωτικών στόλων, συμπεριλαμβάνοντας:

• Επιλογή βέλτιστων συσκευών.

• Άμεση αναπλήρωση αναλωσίμων.

• Απομακρυσμένο monitoring συσκευών.

• Διαχείριση και reporting εκτυπώσεων.

• Τεχνική Υποστήριξη με προκαθορισμένο SLA.

Η απρόσκοπτη εφαρμογή και διαχείριση του εκτυπωτικού έργου διασφαλίζεται με ένα ενιαίο συμβόλαιο MPS που συμπεριλαμβάνει το απομακρυσμένο προσωπικό και τα εταιρικά υποκαταστήματα, μέσω της υπηρεσίας HP Flexworker Service.

Παράλληλα, αναβαθμίζεται η προστασία των ευαίσθητων δεδομένων και των απομακρυσμένων εταιρικών συσκευών χάρη στην κρυπτογράφηση δεδομένων από άκρο σε άκρο και την επιβολή πολιτικής ασφαλείας που συμπεριλαμβάνει εξελιγμένες λειτουργίες HP Wolf Security σε ολόκληρο το εύρος κάθε στόλου.

Επιπλέον, με την εφαρμογή της σουίτας HP Secure Print PaperCut εξασφαλίζεται η εύκολη ανάκτηση των εταιρικών εκτυπώσεων από οποιαδήποτε συσκευή, μέσω της πιστοποίησης χρηστών εγκεκριμένων εκτυπωτών.

Μια περιβαλλοντικά βιώσιμη λύση

Τέλος, υιοθετώντας την πρώτη Υπηρεσία Διαχειριζόμενων Εκτυπώσεων με πιστοποίηση ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα στον πλανήτη, οι οργανισμοί προωθούν τους εταιρικούς τους στόχους ως προς το ζήτημα τη βιωσιμότητας, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα HP Planet Partners, για την ανακύκλωση χρησιμοποιημένων αναλώσιμων της HP.

Οι επιχειρήσεις που αναθέτουν στην Infinitum τη διαχείριση του εκτυπωτικού τους έργου αποκτούν την απαιτούμενη ηρεμία έχοντας επιλύσει ένα σημαντικό τους πρόβλημα με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και εξοικονόμησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα INFINITUM HP MPS.

Τεύχος 324

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ