Skip to main content
27 November 2023 07:43

Υπηρεσίες ασφαλείας για το υπουργείο Δικαιοσύνης

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκηρύσσει ανοικτό, δημόσιο διεθνή διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την υλοποίηση του έργου με τίτλο Έλεγχοι και υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας δεδομένων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων της Διοικητικής Δικαιοσύνης (ΟΣΔΔΥ της ΔΔ).

Το έργο περιλαμβάνει την εκπόνηση σχεδίου ασφαλείας του πληροφοριακού συστήματος ΟΣΔΔΥ της ΔΔ, την παροχή υπηρεσιών SoC-as-a-service για 2 έτη, καθώς και την παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας για 2 έτη από την οριστική παραλαβή υλικού και λογισμικού. Επίσης, αφορά στη συστηματική συνεργασία με τον ανάδοχο του κυρίως έργου της ανάπτυξης του ΟΣΔΔΥ της ΔΔ για την ομαλή ενσωμάτωση των αναγκαίων ρυθμίσεων και διαδικασιών, τις οποίες θα περιγράψει ο ανάδοχος του παρόντος έργου στο πληροφοριακό σύστημα που θα αναπτύξει.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του 1.150.000 ευρώ και καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών ορίζεται η Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 17:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, που είναι προσβάσιμη μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Τεύχος 401

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ