Skip to main content
29 February 2024 07:49

Υπηρεσία Digital Onboarding από την Τράπεζα Πειραιώς

H Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους νέους πελάτες της που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή διαχειρίζονται ατομικές επιχειρήσεις, την υπηρεσία Digital Onboarding, την εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης. Η εγγραφή του νέου πελάτη γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, από smartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή Android και έχει εγκατεστημένο το winbank mobile app. Με τη χρήση της υπηρεσίας, ο νέος πελάτης αποκτά επαγγελματικό λογαριασμό όψεως (εμπορικό λογαριασμό), επαγγελματική χρεωστική κάρτα (business debit) και πρόσβαση στα κανάλια ψηφιακής εξυπηρέτησης της winbank, σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, κωδικούς TAXISnet και είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα. Η άντληση των στοιχείων του πελάτη γίνεται αποκλειστικά μέσω διασύνδεσης με το gov.gr, ενώ για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. H επιβεβαίωση της ταυτότητας γίνεται μέσω βιντεοκλήσης.

Η υπηρεσία Digital Onboarding παρέχεται ήδη στους νέους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας με την ίδια διαδικασία. Η νέα υπηρεσία που αφορά ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις εμπλουτίζει την παλέτα ψηφιακών υπηρεσιών της Πειραιώς και διευρύνει το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που η Τράπεζα προσφέρει, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και τις πρωτοβουλίες για ίδρυση, λειτουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων που προωθούνται από σχετικά προγράμματα και δράσεις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ