Skip to main content
30 August 2022 06:54

Τρεις νέες οθόνες για τη σειρά V5 της AOC

Η AOC ανακοινώνει τρεις νέες οθόνες πολλαπλών χρήσεων της σειράς V5, που είναι ιδανικές για τηλεδιασκέψεις. Και τα τρία μεγέθη οθονών (24″/60.4 εκ. 24V5CW, 27″/68.6 εκ. Q27V5CW και 34″/86.4 εκ. ultrawide CU34V5CW) διαθέτουν ενσωματωμένη webcam 2 MP με υποστήριξη Windows Hello για εύκολη πρόσβαση και αυξημένη ασφάλεια. Η ευέλικτη συνδεσιμότητα USB-C προσφέρει παροχή ισχύος 65 W για φόρτιση και τροφοδοσία σε laptop ή tablets με ένα μόνον καλώδιο, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν το σήμα της οθόνης.

Τα νέα μοντέλα V5CW ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη σειρά V5 με τη 2 MP webcam και την υποστήριξη Windows Hello. Οι χρήστες των Windows μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα μαθημάτων απλά κοιτώντας την κάμερα, χωρίς την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης, βελτιώνοντας την ασφάλεια του συστήματος και την ευχρηστία του.

Το ενσωματωμένο USB 3.2 4 θυρών και η συνδεσιμότητα USB-C της σειράς V5, επιτρέπουν την απρόσκοπτη μετάβαση στο οικιακό γραφείο με μία μόνο, εύκολη κίνηση: Συνδέοντας τον φορητό υπολογιστή με ένα καλώδιο USB-C. Ο φορητός υπολογιστής θα τροφοδοτείται και θα φορτίζεται (έως 65 W), η οθόνη του laptop μπορεί να επεκταθεί ή να αντικατοπτριστεί στην άλλη οθόνη και ο φορητός υπολογιστής θα έχει πρόσβαση με USB hub σε περιφερειακές συσκευές.

Και στα τρία μοντέλα οι βάσεις είναι εργονομικές ρυθμιζόμενου ύψους κλίσης, περιστροφής, καθώς και κατακόρυφης περιστροφής προσανατολισμού (90°) για τα μοντέλα των 24’’ και των 27’’, ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Η επιλογή στήριξης VESA και στα τρία μοντέλα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία σε περίπτωση ρύθμισης πολλαπλών οθονών. Εξοπλισμένα με ηχεία 2x 5W, και τα τρία μοντέλα διασφαλίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σταθμοί τηλεδιάσκεψης.

Τεύχος 118

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ