Skip to main content
12 February 2024 07:43

Τρεις διαγωνισμοί για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

Στη διενέργεια τριών διαγωνισμών προχωράει η Κοινωνία της Πληροφορίας για τις ανάγκες του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024», το οποίο χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης μέσω του Ειδικού Προγράμματος Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών.

Ο πρώτος διαγωνισμός πραγματεύεται την επιλογή αναδόχου για το έργο Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Λειτουργία του Συστήματος για τις ανάγκες του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024», χρηματοδοτούμενο από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης μέσω του Ειδικού Προγράμματος Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών.

Αντικείμενο του έργου είναι ο σχεδιασμός, ανάπτυξη και λειτουργία του Συστήματος που θα υποστηρίξει την χορήγηση της οικονομικής διευκόλυνσης στο πλαίσιο του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» ήτοι του 2ου κύκλου του Έργου «Τουρισμός για όλους 2022-2025» σε φυσικά πρόσωπα που τηρούν τις οριζόμενες στη σχετική διάταξη νόμου, στην προβλεπόμενη σε αυτήν Κοινή Υπουργική Απόφαση και στη σχετική πρόσκληση προϋποθέσεις, κατόπιν σχετικής τους ηλεκτρονικής αίτησης και επιλογής μέσω κλήρωσης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ορίζεται η 19η Φεβρουραρίου 2024 και ο προϋπολογισμός του έργου (χωρίς Φ.Π.Α.) ανέρχεται στα 130.000 ευρώ.

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά στην επιλογή αναδόχου για το έργο Υπηρεσίες γραφείου υποστήριξης δικαιούχων (Help-Desk) για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024». Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών για όλη τη διάρκεια της δράσης «Τουρισμός για όλους» με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης δικαιούχων (Help Desk) σε δύο επίπεδα Γραφείο Υποστήριξης 1ου επιπέδου (help desk) και Γραφείο Υποστήριξης 2ου επιπέδου (back-office), καθώς και Σύνταξη Πλάνου Εφαρμογής για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 20η Φεβρουαρίου 2024, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου (χωρίς Φ.Π.Α.) ανέρχεται στα 212.900 ευρώ.

Τέλος, ο τρίτος διαγωνισμός πραγματοποιείται για την επιλογή αναδόχου για το έργο Υπηρεσίες δημοσιότητας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024». Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών δημοσιότητας για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024».

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών αυτού ορίζεται η 20η Φεβρουαρίου 2024, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου (χωρίς Φ.Π.Α.) ανέρχεται στα 212.500 ευρώ.

Τεύχος 446

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ