Skip to main content
11 February 2022 09:56

Το Sophos ZTNA καταπολεμά τις επιθέσεις ransomware

Σημαντικά υψηλότερο αποδεικνύεται το ποσοστό των οργανισμών που υιοθετούν την τεχνολογία δικτυακής πρόσβασης μηδενικής εμπιστοσύνης (ZTNA) και είχαν πρόσφατα τη δυσάρεστη εμπειρία να πέσουν θύματα κάποιας επίθεσης ransomware. Με το μέσο κόστος αποκατάστασης από το ransomware να αγγίζει σήμερα τα $1,85 εκατομμύρια δολάρια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η μετάβαση στην ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του Sophos ZTNA είναι μία λογική επένδυση.
Το Sophos ZTNA είναι μια πολύ πιο ασφαλής και εύκολη λύση απομακρυσμένης πρόσβασης που προσφέρει μία διαφανή, χωρίς τριβές, εμπειρία για τους τελικούς χρήστες, καθώς:
• Καταργείται η ανάγκη για VPN clients και μειώνεται η επιφάνεια επίθεσης, καθιστώντας δυσκολότερο για τους παράγοντες ransomware να εισέλθουν στο δίκτυο σας.
• Παρέχονται συνεχείς έλεγχοι υψηλού επιπέδου και αποτρέπει τους εισβολείς από το να αξιοποιήσουν προς όφελος τους μία προηγουμένως πιστοποιημένη πρόσβαση ενός χρήστη.
• Τα αναλυτικά στοιχεία ελέγχου της πρόσβασης σάς επιτρέπουν να περιορίζετε εύκολα την πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένους πόρους και σε εκείνους που πραγματικά είναι απαραίτητοι, αποτρέποντας τους επιτιθέμενους από το να «μετακινηθούν πλευρικά» εντός του δικτύου σας.
• Βελτιώνεται η προστασία των πελατών χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω η συσκευή, αφού χρησιμοποιεί τον ίδιο agent με το Sophos Intercept X.
• Η διαχείρισή του πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας Sophos Central που βασίζεται στο cloud, επιτρέποντας στους πελάτες να διαχειρίζονται όλες τις λύσεις Sophos που διαθέτουν μέσω ενός ενιαίου περιβάλλοντος χρήσης για βελτιωμένη καθημερινή διαχείριση και έλεγχο.
Δοκιμάστε το Sophos ZTNA, συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα στην ιστοσελίδα της Sophos.

Τεύχος 7

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ