Skip to main content
22 April 2024 06:54

Το Family Business Forum επιστρέφει στις 23 Απριλίου

Την Τρίτη 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 9ο Family Business Forum της KPMG στην Ελλάδα, στο Electra Palace Athens και παράλληλα σε ψηφιακό περιβάλλον. Με κεντρικό μήνυμα «Ισχυρό αύριο – Δυνατά θεμέλια», το συνέδριο έρχεται να παρουσιάσει σε υβριδικό περιβάλλον τα πλεονεκτήματα των οικογενειακών επιχειρήσεων, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τον ρόλο που διαδραματίζουν το όραμα και οι αξίες της οικογένειας, τη συνεργασία με στελέχη εκτός οικογενείας, καθώς και τον τρόπο προετοιμασίας της νέας γενιάς και πολλά άλλα.

Ο διεθνούς φήμης κος Salvatore Tomaselli, Expert in Family Business Governance and Strategy και Professor of Business Administration and Family Business, University of Palermo, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε ελληνικό κοινό το «καυτό» θέμα Strategic Strabism: Balancing Short and Long Term Perspectives in Multicrisis Scenarios, αναλύοντας τα εργαλεία που δίνουν τη δυνατότητα στις οικογενειακές επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις.

Θα ακολουθήσει ένα fireside chat, στο οποίο ο Βαγγέλης Αποστολάκης, Deputy Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα υποδέχεται και συνομιλεί με δύο πολύ επιτυχημένους ιδιοκτήτες οικογενειακών επιχειρήσεων, τον Θάνο Αγγελάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αγγελάκης Α.Ε. και τον Περικλή Θανόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ. Θανόπουλος Α.Ε., οι οποίοι θα συζητούν για την οικογένεια, την επιχείρηση και τη διαδρομή της επιτυχία τους.

Ο κος Γιώργος Κεφαλογιάννης, Chief Economic Advisor της Ε.ΕΝ.Ε θα αναφερθεί στις στρατηγικές προτεραιότητες των επιχειρήσεων, όπως η επαναβιομηχανοποίηση, η ψηφιοποίηση και η εξωστρέφεια, ενώ η κα Κατερίνα Δελή, Business Marketing Manager της Vodafone θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων αναφορικά με την ψηφιοποίησή τους.

Ξεχωριστή στιγμή του συνεδρίου θα είναι η ζωντανή σύνδεση στην Αμερική με την κα Isabel C. Botero, Ph.D., Assistant Professor, George E. and Mary Lee Fischer Chair in Family Entrepreneurship, College of Business – University of Louisville, η οποία θα μιλήσει για το ενδιαφέρον θέμα Engaging a competent next generation και θα αναδείξει τη σημασία ύπαρξης μιας ικανής επόμενης γενιάς σε μια οικογενειακή επιχείρηση, τα διαφορετικά προσόντα που είναι σημαντικό να κατέχει η επόμενη γενιά, καθώς και τρόπους που μπορούν να αναπτυχθούν.

ΤΕΥΧΟΣ 494

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ