Skip to main content
28 June 2023 06:43

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST επιλέγει LG

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics συνεργάστηκε με το Πάρκο Καινοτομίας JOIST για την προμήθεια συστημάτων κλιματισμού. Το JOIST βρίσκεται σε έναν χώρο 1.800 τ.μ. και αποτελεί υπόδειγμα βιοκλιματικού σχεδιασμού και επαναχρησιμοποίησης βιομηχανικού κτιρίου, εντός της πόλης της Λάρισας, ενώ παράλληλα αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο καινοτομίας στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

Απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, με σκοπό τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, το Πάρκο Καινοτομίας JOIST ανέθεσε στο τμήμα Business Solutions της LG την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού με εξωτερικές μονάδες μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (VRF) LG Multi V S και εσωτερικές μονάδες κλιματισμού, όπως στρογγυλές κασέτες οροφής και επιτοίχια συστήματα που παρέχουν υψηλή απόδοση, συνδυασμένη με τον ανάλογο καλαίσθητο σχεδιασμό. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG επιτυγχάνουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας.

Στην υλοποίηση του έργου συνέβαλε σημαντικά η εταιρεία AIRTECH ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Ε.Ε., η οποία πραγματοποίησε τη μελέτη κλιματισμού, την προμήθεια των μηχανημάτων, καθώς και την εγκατάστασή τους στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST.

Ο κος Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, το οποίο επέλεξε τις ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού της LG. Η συνεργασία μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου με σεβασμό προς το περιβάλλον».

Τεύχος 315

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ