Skip to main content
8 February 2024 07:59

Τα πλεονεκτήματα των TP-Link Access Points

Το Wi-Fi στις μέρες μας είναι πάντα απαραίτητο σε εξωτερικά περιβάλλοντα. Η χρήση του είναι απαραίτητη, κυρίως όταν υπάρχει ανάγκη να συνδεθούν ασύρματα κάμερες εξωτερικού χώρου, αισθητήρες, ηχεία και άλλες έξυπνες IoT συσκευές.

Τα TP-Link Omada EAP outdoor Access Points είναι ιδανικά να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός υπαίθριου δικτύου Wi-Fi. Παρέχουν γρήγορο και σταθερό Wi-Fi έξω από το σπίτι και είναι κατάλληλα για όλα τα είδη οικιακών και επαγγελματικών σεναρίων.

Με αξιολόγηση IP67 ή IP65 κατά τη διάρκεια των δοκιμών προστασίας εισόδου, το ελαστικό περίβλημα για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας από -30°C έως +70°C (-22°F έως +158°F) προστατεύουν τα εξωτερικά σημεία πρόσβασης από σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ο αποκλειστικός ενισχυτής υψηλής ισχύος και οι ενσωματωμένες επαγγελματικές κεραίες μαζί με την τελευταίας γενιάς τεχνολογία 802.11ac Wave 2 MU-MIMO, διασφαλίζουν ανώτερη απόδοση Wi-Fi και μεγάλης εμβέλειας κάλυψη σε ασύρματες ζώνες 2,4GHz και 5GHz.

Τα Omada EAP outdoor Access Points υποστηρίζουν τόσο το τυπικό 802.3af/at, όσο και το παθητικό PoE για ευέλικτη ανάπτυξη και μπορούν να παρέχουν ταυτόχρονα ισχύ και δεδομένα μέσω ενός μόνο καλωδίου Ethernet, από Switch PoE ή τους παρεχόμενους προσαρμογείς PoE. Μπορούν, ακόμη, να εγκατασταθούν εύκολα σε τοίχο ή ιστό με τα παρεχόμενα kit στερέωσης.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα αποτελεί η 100% κεντρική διαχείριση Cloud ολόκληρου του συστήματος Wi-Fi εξωτερικού χώρου από διαφορετικούς ιστότοπους. Το Omada APP παρέχει με τη σειρά του τον ευκολότερο τρόπο πρόσβασης και διαχείρισης εξωτερικών σημείων πρόσβασης Omada μέσα από το smartphone. Επιτρέπει την ασύρματη συνδεσιμότητα μεταξύ σημείων πρόσβασης για εκτεταμένη εμβέλεια χωρίς πρόσθετα καλώδια, καθιστώντας τις εφαρμογές ασύρματης σύνδεσης σε εξωτερικούς χώρους πιο ευέλικτες και πιο βολικές. Η αδιάκοπη περιαγωγή 802.11k και 802.11v συνδέει, τέλος, απρόσκοπτα συσκευές στο εξωτερικό σημείο πρόσβασης με το βέλτιστο σήμα κατά τη μετακίνηση μεταξύ των Access Points.

Το TP-Link Omada διαθέτει τα παρακάτω τρία μοντέλα outdoor Access Points για Wi-Fi εξωτερικού χώρου, με εγκατάσταση σε τοίχο ή ιστό, παθητικό προσαρμογέα PoE (περιλαμβάνεται) και προτεινόμενη χωρητικότητα 60-80 πελατών:

• EAP650-Outdoor: 1x Gigabit Ethernet (RJ-45), υποστήριξη 802.3at PoE και παθητικό PoE.

• EAP225-Outdoor: 1x Gigabit Ethernet (RJ-45), υποστήριξη 802.3af/at PoE και παθητικό PoE.

• EAP110-Outdoor: 1x Fast Ethernet (RJ-45), υποστήριξη παθητικό PoE.

Τεύχος 444

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ