Skip to main content
24 April 2023 06:53

Τα νέα στελέχη της Fortinet Ελλάδας 

H Fortinet συνεχίζει την ενδυνάμωση της ομάδας της στην Ελλάδα, καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της τρία νέα στελέχη: 

Ο κος Γιάννης Βορειόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Named Accounts Manager και εντάσσεται στο δυναμικό της Fortinet έχοντας στο ενεργητικό του 12ετή πείρα στον χώρο της πληροφορικής, προερχόμενος από την Odyssey Consultants ως Head of Business Development, CY ενώ παλαιότερα εργάστηκε στη Logicom Solutions με τον τελευταίο του ρόλο ως Senior Sales Consultant. 

Ο κος Δημήτρης Γκικάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Major Accounts Manager στο Enterprise Segment. Ο κος Γκικάκης κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των λύσεων πληροφορικής. Τα τελευταία 5 χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Dell Technologies έχοντας ρόλο Account Executive για enterprise πελάτες ενώ στο παρελθόν είχε ανάλογους ρόλους στις εταιρίες Odyssey και Byte. Είναι κάτοχος MSc στην Aσφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και πιστοποίησης Cyber Security Economics από το Delft University of Technology. 

Τέλος, στην οικογένεια της Fortinet στην Ελλάδα εντάχθηκε η κα Μαριλένα Δραγώνα, αναλαμβάνοντας θέση Inside Sales Representative έχοντας υπ’ ευθύνη της τη διαχείριση όλης της εγκατεστημένης βάσης της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η κα Δραγώνα έχει παρουσία στον χώρο της πληροφορικής τα τελευταία 11 χρόνια, ξεκινώντας την πορεία της από την EMC Hellas, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιούνταν στον χώρο των πωλήσεων της Dell Technologies. 

Τεύχος 270

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ