Skip to main content
1 March 2022 09:57

Σχέδιο κυκλικής οικονομίας από τη Vodafone

Η Vodafone ανακοίνωσε μια σημαντική πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην παράταση της διάρκειας ζωής των νέων κινητών τηλεφώνων και την ενθάρρυνση των πελατών να ανταλλάσσουν ή να ανακυκλώνουν τις παλιές τους συσκευές, βοηθώντας έτσι τον κλάδο της κινητής να κινηθεί προς μια πιο «κυκλική οικονομία» που θα ελαχιστοποιεί τη σπατάλη και θα μειώνει περαιτέρω τις εκπομπές άνθρακα.

Η Vodafone θα ενθαρρύνει επίσης τους πελάτες να επιστρέφουν όσες φορητές συσκευές δεν λειτουργούν πλέον και, όπου είναι δυνατόν, θα διασφαλίζει ότι αυτές ανακυκλώνονται υπεύθυνα ή αναπροσανατολίζονται για κοινωνικούς ή φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επιπλέον, θα αρχίσει να προσφέρει μια ευρύτερη ποικιλία ανανεωμένων smartphone υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστική λιανική τιμή.

Η Vodafone σύναψε και μια στρατηγική συνεργασία με την Recommerce για ανταλλαγές χονδρικής και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, δίνοντας τη δυνατότητα στη μεγαλύτερη πελατειακή βάση smartphone της Ευρώπης να επωφεληθεί από υψηλής ποιότητας, μεταχειρισμένες συσκευές λιανικής.

Την Άνοιξη του 2022, όλοι οι πελάτες της Vodafone θα έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη και εύχρηστη σειρά υπηρεσιών, η οποία περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ασφάλιση για νέες αγορές τηλεφώνων, παρέχοντας προστασία από τυχαία ζημιά ή βλάβη.
  • Ευέλικτες επιλογές ανταλλαγής μέσω μιας απλής στη χρήση εφαρμογής για καταναλωτές, που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να λαμβάνουν γρήγορα πληρωμή για το υπάρχον κινητό τους ή πίστωση για την αγορά ενός νεότερου τηλεφώνου.
  • Γρήγορες υπηρεσίες επισκευής που μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής συσκευών που έχουν υποστεί τυχαία ζημιά ή βλάβη.
  • Λιανική πώληση, σε μεγάλη κλίμακα, μιας σειράς από υψηλής ποιότητας ανανεωμένα, μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα δίπλα σε νεότερες διαθέσιμες συσκευές.
  • Ενθάρρυνση των πελατών να παραδίδουν τα παλιά τους κινητά τηλέφωνα για ανακύκλωση ή για κοινωνικούς / φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τεύχος 19

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ