Skip to main content
12 June 2023 06:50

Συνεχείς διακρίσεις για τη ViewSonic  

Η ViewSonic Corp. ανακοίνωσε ότι διατήρησε την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά Interactive Flat Panel (IFP) για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της FutureSource, εταιρείας ερευνών αγοράς. Επίσης, η ViewSonic συγκέντρωσε στην Ταϊβάν ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς περίπου 44% το πρώτο τρίμηνο του 2023. Αυτά τα επιτεύγματα φανερώνουν την ανωτερότητα της ViewSonic έναντι των ανταγωνιστών της και ενισχύουν τη θέση της ως πρωτοπόρου στον κλάδο, αποδεικνύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της να προσφέρει εξαιρετικές οπτικές εμπειρίες στους πελάτες της παγκοσμίως. 

«Η σταθερή ανάπτυξη και επιτυχία της ViewSonic μπορεί να αποδοθεί στη δέσμευσή μας να ξεπεράσουμε τα όρια της οπτικής τεχνολογίας και να παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών», δήλωσε ο Clifford Chen, General Manager of the Presentation Group της ViewSonic. 

Οδηγώντας τις εξελίξεις με ViewBoard και myViewBoard 

Το σημαντικό μερίδιο αγοράς της ViewSonic σε πολλές χώρες, ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση. Αρκετοί παράγοντες συμβάλλουν σε αυτό. Καθοριστικό ρόλο παίζει η ενιαία, ολοκληρωμένη λύση της εταιρείας, η οποία αποτελείται από τις διαδραστικές οθόνες ViewBoard, το software suite myViewBoard και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο «Original Content» της ViewSonic. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών εργαλείων και περιεχομένων που βοηθούν τους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν ελκυστικές, διαδραστικές, οπτικές εμπειρίες και έχει ήδη μεγάλη απήχηση παγκοσμίως, οδηγώντας στην αυξανόμενη επιτυχία της ViewSonic. 

Η απόκτηση της πιστοποίησης Google EDLA ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ViewSonic στην αγορά 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ViewSonic απέκτησε με επιτυχία την πιο πρόσφατη πιστοποίηση Google EDLA (Enterprise Device Licensing Agreement), η οποία επεκτείνει το επίσημο πιστοποιημένο GMS (Google Mobile Service) της Google για συσκευές μεγάλου μεγέθους που πωλούνται σε επιχειρήσεις. Με τη συσκευή υποδοχής OPS με πιστοποίηση EDLA, VPC-A31-O1, η ViewSonic μπορεί να παρέχει σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες ευέλικτα και ισχυρά εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας, όπως γρήγορο computing, προηγμένη προστασία ασφαλείας και εκτεταμένη διαθεσιμότητα εφαρμογών από το Google Play Store. 

Τεύχος 303

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ