Skip to main content
23 November 2023 07:44

Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά webinars της SoftOne

H SoftOne ανακοίνωσε τη διεξαγωγή σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στα σεμινάρια που απευθύνονται σε επαγγελματίες, οι συμμετέχοντες δύνανται να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσα από τις εκπαιδευτικές δράσεις των SoftOne Training Services. Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων για τον Δεκέμβριο και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το πρώτο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου και θα έχει θέμα Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMS. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αυτό, διάρκειας οχτώ ωρών, αποτελείται από δύο διακριτά μέρη: Στο πρώτο μέρος, θα παρουσιαστούν αναλυτικά και θα εξηγηθούν σε βάθος, οι διατάξεις του εργασιακού νόμου 4808/2021, που επηρεάζουν τον προγραμματισμό εργασίας των επιχειρήσεων, καθώς και τα βασικά σημεία εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Στο δεύτερο μέρος, εξειδικευμένος εισηγητής της SoftOne θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες, τις δυνατότητες διαχείρισης του προγραμματισμού εργασίας, ενημέρωσης του ΠΣ Εργάνη ΙΙ με τα νέα έντυπα, τους τρόπους υλοποίησης της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και τη διασύνδεση των αποτελεσμάτων με τη νέα μισθοδοσία μέσα από το Soft1 Payroll / HRMS.

Κατά τη διάρκεια του webinar, θα υπάρχει δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων, ενώ μετά το τέλος του, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Τεύχος 399

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ