Skip to main content
19 February 2024 12:39

Συνεχίζεται η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024!

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν για την Athens Electronix 2024, την απόλυτη διοργάνωση της αγοράς για το 2024! Στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, σας περιμένουμε όλους στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, από τις 09:30 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, για να συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας! Συνεχίζουμε και σήμερα την αλφαβητική παρουσίαση των μεγαλύτερων εταιρειών των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων που θα λάβουν μέρος στηνAthens Electronix 2024!

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με τα στελέχη των μεγαλύτερων συμμετεχουσών εταιρειών, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις!

H εταιρεία OPTRONICS ABETE ιδρύθηκε το 1990 ως η πρώτη ιδιωτική εταιρεία εφαρμογών οπτο-ηλεκτρονικών και οπτικών ινών στην Ελλάδα. Επί 3 δεκαετίες ειδικευόμαστε σε προμήθεια υλικών οπτικών ινών και δικτύων και αναλαμβάνουμε σχεδιασμό και εγκατάσταση τόσο παθητικών / καλωδιακών όσο και ενεργών / επικοινωνιακών συστημάτων.

Μεταξύ των εφαρμογών περιλαμβάνονται δίκτυα για επικοινωνία υπολογιστών, για κάμερες και CCTV, για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις (GPON, Fiber-to-the-Room με Wi-Fi, Internet, τηλέφωνο, TV, CCTV) για χρήσεις βιομηχανικών συστημάτων control και παραγωγής, για FTTH, τοπικά δίκτυα και τηλεπικοινωνίες.

Η γκάμα προϊόντων καλύπτει όλα τα υλικά εγκατάστασης, όπως καλώδια οπτικών ινών, κατανεμητές, Ethernet switches, converters, όργανα μετρήσεων OTDR-power meter, συσκευές συγκολλήσεων splicers, εργαλεία, εκτυπωτές σήμανσης, λογισμικό καταγραφής, υλικά υποδομής, όπως racks, εξωτερικοί πίνακες, κανάλια, σχάρες, για πλήρη και ολοκληρωμένη εγκατάσταση του δικτύου.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διατηρεί πολύχρονες συνεργασίες με διεθνείς οίκους, όπως BRADY (εκτυπωτές σήμανσης), DASAN (GPON συσκευές OLT-ONT για δωμάτια ξενοδοχείων), FURUKAWA-FITEL (splicers-lasers), LANTECH (Industrial switches / converters), EDGECORE (Gigabit switches),VIAVI (OTDR – optical tester-live monitoring), SHINEWAY (OTDR – power meter), TEMPO (όργανα μετρήσεων), HELLERMANN TYTON (δομημένη καλωδίωση cat6A), EFB (δομημένη καλωδίωση cat6 / cat7 / cat8, οπτικές ίνες), MARSHALL TUFFLEX (κανάλια).

Η Optronics Technologies βασισμένη στην πολύχρονη εμπειρία της στις εγκαταστάσεις δικτύων, σχεδιάζει και κατασκευάζει πλήρη σειρά προϊόντων δικτύων οπτικών ινών, FIBER-NET Series (καλώδια, κατανεμητές, καμπίνες, patchcords, SFPs).

Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποστήριξη των τεχνικών, προσφέροντας υπηρεσίες αποτύπωσης, μελέτης, σχεδίασης και πιστοποίησης για την υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών. Θεωρούμε όλους τους εγκαταστάτες και τις τεχνικές εταιρείες συνεργάτες μας, ώστε να βοηθήσουμε να διαδοθεί η χρήση των οπτικών ινών σε όλα τα δίκτυα και σε όλους τους χώρους τεχνολογίας και επικοινωνιακών συστημάτων (Fiber-To-Everywhere) με μεγάλες ταχύτητες 10-100 Gbps.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO9001:2015, ISO14001:2015, ISO45001:2018 για την προμήθεια όλων των προϊόντων, καθώς και των υπηρεσιών σχεδιασμού και εγκατάστασης.

Η Panel TVδραστηριοποιείται αποκλειστικά στα δυναμικά μέσα οπτικοακουστικής επικοινωνίας (DOOH), ψηφιακής προώθησης και διάδρασης, φροντίζοντας για τον σχεδιασμό, τον εξοπλισμό, την εγκατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία των μέσων.

Με μια σημαντική και πολυετή digital signage εμπειρία, η ομάδα της Panel TV ειδικεύεται στη διαμόρφωση και επιμέλεια προγραμμάτων ψηφιακής επικοινωνίας, καθώς και στην ετοιμασία ή ειδική προσαρμογή προβαλλόμενου ψηφιακού υλικού.

Συνεργάζεται με διεθνείς καταξιωμένους οίκους για την αξιοπιστία και τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της, καθώς και την προμήθεια του απαραίτητου ειδικού εξοπλισμού.

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε DOOH ανάγκη σας

Φροντίζουμε για τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη λειτουργία των μέσων, τον εξοπλισμό τους και την άρτια ολοκλήρωσή τους με τις κατάλληλες για κάθε εφαρμογή τεχνολογίες, καθώς και για τη συνεχή υποστήριξη και βελτίωσή τους.

Σχεδιάζοντας δυναμικό περιεχόμενο και DOOH καμπάνιες, αναπτύσσουμε κατάλληλο οπτικοακουστικό και διαδραστικό ψηφιακό περιεχόμενο για κάθετες αγορές και εφαρμογές επικοινωνίας.

Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, καθώς και ειδικά συστήματα, ώστε να διαμορφώνουμε δυναμικά προγράμματα περιεχομένου για DOOH (Digital Out Of Home) μέσα.

Εξυπηρετούμε ένα δίκτυο έμπιστων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση και την κατά τόπους υποστήριξη των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Αφοσιωμένοι στη διανομή και στην υποστήριξη ICT προϊόντων και υπηρεσιών προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας. Μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών μας, εισάγουμε αποκλειστικά κάποιες από τις κορυφαίες παγκοσμίως μάρκες ICT (Grandstream, Ruijie Reyee, Akuvox, Maxhub, Tripleplay, Beronet κ.ά.) στη Νοτιανατολική Ευρώπη. Με εκτενή εμπειρία στην τεχνολογία και εστιασμένοι στις ICT εφαρμογές, παρέχουμε προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας κορυφαίας ποιότητας στους συνεργάτες μας και στο πελατολόγιό τους.

Οι λύσεις που σχεδιάζει η PartnerNET είναι προσαρμοσμένες ακόμη και στις πιο προηγμένες ανάγκες τόσο μεγάλων όσο και μικρών επιχειρήσεων, καθώς και οργανισμών ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε φυσικά, virtual και cloud περιβάλλοντα. Η ομάδα της PartnerNET αποτελείται από άτομα με υψηλά προσόντα, πρόθυμα να εκπαιδεύσουν και να προσφέρουν υποστήριξη υψηλού επιπέδου στο δίκτυό του.

Εστιάζουμε στα Αποτελέσματα.

Κάθε έργο ολοκληρώνεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Νοιαζόμαστε για τους συνεργάτες μας.

Είναι προνόμιο να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Υποστηρίζουμε το δίκτυό μας.

Φροντίζουμε πάντα να καλύπτουμε τις ανάγκες του δικτύου μας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Είμαστε αποτελεσματικοί.

Δεν διανέμουμε μόνο προϊόντα. Προσφέρουμε λύσεις.

Οι συνεργάτες μας ανήκουν σε κάτι ξεχωριστό! Εκεί όπου όλα συνδέονται! Ένα ψηφιακό ταξίδι που αλλάζει τα δεδομένα.

Η PartnerNET είναι πιστοποιημένη με EN ISO 9001:2015 και με EN ISO 27001:2013.

Together We Work, Together We Thrive!

PGM Systems, ο Συνεργάτης που θέλει κάθε εγκαταστάτης!

Η PGM αποτελεί μία αμιγώς ελληνική και ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία στα συστήματα ασφαλείας. Κλείνουμε φέτος τα εννέα (9) χρόνια λειτουργίας και ανάπτυξης χάρη στη συμπαράσταση όλων σας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας.

Τα στελέχη της PGM είναι άτομα με εμπειρία πολλών ετών στον κλάδο και βαθιά τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Απευθυνόμαστε σε εταιρείες, τεχνικούς και εγκαταστάτες που αναζητούν τη βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής (value for money), συνεχή τεχνική υποστήριξη και after sales service.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, σε γεωγραφικά στρατηγικό σημείο, ακριβώς πάνω σε έναν μεγάλο συγκοινωνιακό κόμβο, με αποτέλεσμα την πολύ εύκολη πρόσβασή σας από όποια κατεύθυνση και αν θέλετε να μας προσεγγίσετε.

Η εταιρεία μας έχει δυνατότητα παράδοσης προϊόντων, εντός Αττικής με αυτοκίνητό της, με τις μεταφορικές εταιρείες της επιλογής σας, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει αποστολή με courier, ακόμη και αποστολή με ΚΤΕΛ με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Η εταιρεία διαθέτει εκατοντάδες γνωστούς και επώνυμους κωδικούς προϊόντων σε ΣΤΟΚ και στις καλύτερες δυνατές τιμές, καθώς και προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί από το μηδέν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των δικών σας αναγκών, την ποιότητα και την ευκολία στην εγκατάσταση.

Μερικά παραδείγματα είναι οι σειρήνες Irene, η σειρήνα BS-3, τροφοδοτικά – UPS, μεταλλικά κυτία για συναγερμούς και καταγραφικά.

Εισάγουμε προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας, κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, τα οποία διαθέτουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Ενδεικτικά, στο site – κατάλογο των προϊόντων μας μπορείτε να βρείτε:

• Επώνυμα συστήματα συναγερμού των πιο γνωστών εταιρειών και τα περιφερειακά τους.

• Συστήματα καμερών των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

• Συστήματα πυρανίχνευσης.

• Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access).

• Racks.

• Δικτυακά προϊόντα.

• Εργαλεία και αξεσουάρ.

• Μεγάλη γκάμα καλωδίων.

Καθώς και πολλά άλλα που χρειάζεται κάθε εγκαταστάτης.

Η RAKSON A.E. δημιουργήθηκε το 2000, από τον Ραβάνη Κωνσταντίνο με εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας από το 1988, και ασχολείται με τη χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και την τεχνική υποστήριξή τους.

Καλύπτουμε τους πελάτες μας σε θυροτηλεόραση, θυροτηλέφωνα, συστήματα συναγερμού, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, προϊόντα ανίχνευσης θερμοκρασίας, οπτική ίνα για πάρκα κ.ά., συστήματα κραδασμού & πίεσης, αναγνώριση προσώπου, πινακίδας, έλεγχος εθνικών οδών, χώρων στάθμευσης, πυρανίχνευση, συστήματα εκκένωσης χώρων & συνεδρίων, Access Control, χρονο-παρουσίαση, καλώδια & μπαταρίες, αυτοματισμούς θυρών & ρολών, αυτοματισμούς ξενοδοχείων, νοσοκομείων, συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ελέγχου πρόσβασης σε χώρους υψηλής ασφάλειας, ανιχνευτές μετάλλου χειρός και πύλες, περιστροφικές πύλες, συστήματα ακτινών Χ, συστήματα αποθήκευσης αντικειμένων και παράδοσης δεμάτων.

Που διαφέρουμε: Η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, η σταθερή πολιτική πωλήσεων, η ποιότητα και η αξιοπιστία προϊόντων και υπηρεσιών και οι μοναδικές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της RAKSON Α.Ε. που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Παρέχουμε μοναδικά προνόμια: 15 ώρες τεχνική υποστήριξη κάθε μέρα, ασφαλιστική κάλυψη προϊόντων κατά παντός κινδύνου, δωρεάν εγκατάσταση του 1ου πίνακα συναγερμού, δωρεάν μεταφορικά για καλώδια και μπαταρίες, δωρεάν μελέτη εγκατάστασης θυροτηλεόρασης, επιπλέον έκπτωση στην 1η παραγγελία σας σε CCTV και συναγερμό, επέκταση εγγύησης θυροτηλεόρασης, προωθητικά εργαλεία πωλήσεων.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ