Skip to main content
22 November 2022 07:50

Συνεργασία Samsung France και Airbus

Η Samsung Electronics France ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε ως εταίρος της κοινοπραξίας που συγχρηματοδοτείται από την Airbus και την Capgemini, υπό την ηγεσία του Γαλλικού Υπουργείου Εσωτερικών και Υπερπόντιων Εδαφών για την ανάπτυξη της παρτίδας 2 του έργου Radio Network of the Future (RRF).

Η εφαρμογή αυτού του ασφαλούς δικτύου υψηλής ταχύτητας, που ξεκίνησε από τη γαλλική κυβέρνηση, στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των επικοινωνιακών διαδικασιών των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης και εσωτερικής ασφάλειας. Για να μπορέσουν να επωφεληθούν από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πολυμέσων, η Samsung και η Airbus θα συνεργαστούν στενά εξοπλίζοντας περίπου 400.000 χρήστες με ανθεκτικές κινητές συσκευές Samsung, όπως το Galaxy XCover6 Pro smartphone και το Galaxy Tab Active3 tablet.

Οι ανθεκτικές συσκευές της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα, ενώ είναι κατάλληλες για να καλύψουν τις ανάγκες της εθνικής αστυνομίας, των πυροσβεστικών τμημάτων και της πολιτικής ασφάλειας. Επιπλέον, ένας τυποποιημένος στόλος συσκευών θα προωθήσει τις συνέργειες και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των χρηστών και θα απλοποιήσει τη συντήρηση, τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια των συσκευών.

Τεύχος 177

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ