Skip to main content
4 September 2023 06:44

Συνεργασία Profile Software και FundBank  

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την τράπεζα FundBank με έδρα τα νησιά Cayman, η οποία επέλεξε την κορυφαία λύση Axia Custody, ώστε να επιτύχει αυτοματοποίηση των Custody και Portfolio Management εργασιών της. 

Μέσω των omni-channel δυνατοτήτων του Axia Suite, η τράπεζα θα προσφέρει στους πελάτες της άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, παραγωγή αναφορών και αποστολή εντολών μέσω ενός intuitive branded user interface με ευέλικτα widgets, ασφαλή επικοινωνία και άλλα εργαλεία. Οι ευέλικτοι μηχανισμοί διεπαφής που διαθέτει με Core Banking συστήματα, ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της λύσης Axia Custody, θα προσφέρουν εύκολη και απρόσκοπτη ροή δεδομένων, καθώς και βελτιστοποίηση διαδικασιών και επικοινωνίας με το υφιστάμενο Core Banking σύστημα της FundBank. 

Ο κος Άρης Ηλιόπουλος, Regional Managing Director στην Profile Software, αναφέρει πως «είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την FundBank, προσφέροντας τη λύση Axia Custody, η οποία χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά πρότυπα και εφαρμόζει διεθνείς μέγιστες επιχειρηματικές πρακτικές. Η λύση θα επιτρέψει στην τράπεζα να εκτελεί κερδοφόρα εσωτερικές και πελατοκεντρικές λειτουργίες με ευελιξία, καθώς και με μειωμένο λειτουργικό κίνδυνο και κόστος, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα πιο προηγμένο οικοσύστημα εμπειρίας πελάτη». 

Τεύχος 341

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ