Skip to main content
7 July 2023 06:50

Συμφωνία της Real Consulting με την Advanced Management Solutions

Η Real Consulting ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι προέβη σε συμφωνία με την Advanced Management Solutions για την εξαγορά του 60% των μετοχών της έναντι τιμήματος 1.590 χιλ. ευρώ, ενώ επιπλέον έχει υπογράψει συμφωνία Put/Call Option για την εξαγορά του υπόλοιπου 40%, με προκαθορισμένο τίμημα ως εξής:

• Ίσο με 8 φορές το EBIDTA, σε βάση zero cash-zero debt, της εταιρείας για το δωδεκάμηνο που προηγείται του μήνα άσκησης του δικαιώματος Call option από την Real Consulting, εφόσον η άσκηση του δικαιώματος Call option λάβει χώρα εντός δύο ετών από την υπογραφή της συμφωνίας αγοραπωλησίας του 60% των μετοχών της εταιρείας, ή

• ίσο με 7,5 φορές το EBIDTA, σε βάση zero cash-zero debt, της ςταιρείας για το δωδεκάμηνο που προηγείται του μήνα άσκησης του δικαιώματος Call option από την Real Consulting ή Put option από τους πωλητές αντίστοιχα, εφόσον η άσκηση του δικαιώματος Call/Put option λάβει χώρα δύο έτη μετά από την υπογραφή της συμφωνίας αγοραπωλησίας του 60% των μετοχών της εταιρείας.

Ως πιστοποιημένος SAP Platinum Partner και εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής λύσεων λογισμικού SAP – SAP Value Added Reseller, η Advanced Management Solutions προσφέρει πλήρη γκάμα υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών και έχει αποδεδειγμένη εμπειρία σε πολύπλοκα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού με τις λύσεις της SAP στην τοπική και διεθνή αγορά.

Κατά την οικονομική χρήση 2022, η εταιρεία κατέγραψε έσοδα περίπου 3,4 εκατ. ευρώ, ενώ το EBITDA ανήλθε σε 555 χιλ. ευρώ.

Η Real Consulting με την εξαγορά του 60% των μετοχών της Advanced Management Solutions Ltd. επεκτείνει τη γεωγραφική της εμβέλεια και ισχυροποιεί τη θέση της ως ο κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών SAP σε Ελλάδα και Κύπρο με σκοπό τη δημιουργία οικονομιών και συνεργειών που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Τεύχος 322

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ