Skip to main content
22 June 2023 06:50

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για το Internet of Things

Η ΚτΠ διενεργεί ηλεκτρονικό ανοιχτό κάτω των ορίων διαγωνισμό για το έργο Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εθνικής Στρατηγικής για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT).

Το αντικείμενο του έργου αφορά στη δυνατότητα του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) να μεταμορφώσει πολλές πτυχές της ζωής μας, από την υγειονομική περίθαλψη και τις μεταφορές έως την ενέργεια και τη βιομηχανική κατασκευή και μεταποίηση. Προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως αυτό το δυναμικό, είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για τη χρήση της τεχνολογίας IoT. Αυτό το έγγραφο περιγράφει μια τέτοια στρατηγική, με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη και τη χρήση της τεχνολογίας IoT στη χώρα μας, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής και καινοτόμου βιομηχανίας IoT και μεγιστοποιώντας τα οφέλη του IoT για την κοινωνία και την οικονομία.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 214.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Τεύχος 311

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ