Skip to main content
20 March 2024 07:50

Στις 5 Απριλίου το Techfuse

Την Παρασκευή 5 Απριλίου και το Σάββατο 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, στον πολυπολιτιστικό χώρο «Δημήτρη Χατζή» (Παλιά Σφαγεία), το TechFuse, το πρώτο συνέδριο στην Ελλάδα που συνδυάζει πολιτισμό, τεχνολογία και καινοτομία. H νέα πρωτοβουλία της κοινότητας ψηφιακών νομάδων C.Ioannina γίνεται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κόμβος Καινοτομίας & Ψηφιακής Οικονομίας», υποστηρίζεται από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και την Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Ιωαννιτών.

Η διήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει δεκαέξι ξεχωριστές θεματικές οι οποίες αφενός θέτουν στο επίκεντρο τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις σε διάφορους κλάδους, όπως ο τραπεζικός, o αρχιτεκτονικός, ο ερευνητικός και ο ιατρικός, αφετέρου φωτίζουν την επίδραση που έχει η τεχνολογία στην κοινωνία και αποκαλύπτουν μελλοντικές πτυχές της καθημερινότητας των ανθρώπων. Περισσότεροι από σαράντα Έλληνες και διεθνείς ομιλητές από τον πολιτισμό, την πολιτική, τον αθλητισμό, την τεχνολογία, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πρωτότυπου, πληθωρικού και γόνιμου δημόσιου διαλόγου.

Στο πλαίσιο του TechFuse, το Σάββατο 6 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν τρία δωρεάν διαδοχικά σεμινάρια. Ένα σχετικά με την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης και δεδομένων, «ΙΒΜwatsonx», ένα για τη δημιουργία κατάλληλων επιχειρηματικών σχεδίων που διοργανώνει η PwC κι ένα για το σύγχρονο branding που το έχει αναλάβει η εταιρεία iframe design studio. Είναι απαραίτητη η εγγραφή μέσω της επίσημης σελίδας του συνεδρίου.

Τεύχος 472

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ