Skip to main content
5 December 2023 07:48

Στην Κύπρο η εφαρμογή Epsilon Smart

H Epsilon SingularLogic Cyprus, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Epsilon Net, μετά από αξιολόγηση των αναγκών των ΜμΕ της Κύπρου και των ειδικότερων απαιτήσεων της κυπριακής επιχειρηματικότητας, ανακοινώνει και επίσημα τη διάθεση της web εφαρμογής ηλεκτρονικής έκδοσης παραστατικών Epsilon Smart Cyprus.

Στόχος του Epsilon Smart Cyprus είναι να αποτελέσει την πλέον ολοκληρωμένη web εφαρμογή της κυπριακής αγοράς για μικρές επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους επαγγελματίες. Η εξειδικευμένη εφαρμογή αποτελεί ειδική έκδοση της οικογένειας Cloud εφαρμογών Epsilon Smart με περισσότερους από 100.000 συνδρομητές στην Ελλάδα.

Ως Cloud εφαρμογή εγγυάται:

• Την εύκολη πρόσβαση και χρήση από υπολογιστή, tablet και smartphone.

• Την εύκολη εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων, μέσω αυτόματης διασύνδεσης με το λογιστικό τους γραφείο για τη λήψη δεδομένων και την έκδοση παραστατικών.

• Την οργάνωση των καθημερινών εργασιών μιας επιχείρησης, μέσα από ένα σύνολο λειτουργιών (CRM, πωλήσεις, αποθήκη, ημερολόγιο κ.ά.).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η είσοδος του Epsilon Smart στην αγορά της Κύπρου αποτελεί το επόμενο στάδιο ανάπτυξης της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου Epsilon Net μετά την ήδη επιτυχή παρουσία στην κυπριακή αγορά των λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού του Ομίλου (ERP, CRM WMS, BI, PMS), συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των κυπριακών επιχειρήσεων και στη στήριξη της κυπριακής επιχειρηματικότητας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ