Skip to main content
27 February 2024 07:48

Σας προσκαλούμε στην Athens Electronix 2024!

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη «γιορτή» της αγοράς για το 2024 στην πρωτεύουσα! Τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report και Techmail σάς προσκαλούν στην 3η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, που θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Μαρτίου στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, από τις 09:30 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση της αγοράς, αφού οι μεγαλύτερες εταιρείες από τον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα δώσουν βροντερό «παρών», παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν.

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της έκθεσης, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Κάμερες, συναγερμοί, Headends, προϊόντα συστημάτων τηλεόρασης και δικτύου και γενικότερα, τα σημαντικότερα προϊόντα που διαθέτει η κάθε εταιρεία και δύσκολα μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να τα γνωρίσει από κοντά και να δει τον τρόπο λειτουργίας τους, θα παρουσιαστούν σε ζωντανή επίδειξη από τους 40 και πλέον εκθέτες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση.

Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεσή μας είναι με αλφαβητική σειρά οι: akatos.net, Allwan, Alpha LTD, Alpha ΑΣΠΙΣ Security, ARK, AstraSat, Atlas Security, Auta Hellas, Axsat, Digital Innovations, Divico Security, Elasys, ELS | Security & Automation Solutions, Euroguard, FT Electronics, G.I. Security, Grande Security Α., Iascom, IDComs, Kathrein Hellas (ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ), Keeper Group, Kolossos Security, Lemco, Microlink, Mistral Antenna Systems, Optronics, Panel TV, PartnerNET, PGM, Rakson, SatStore, Shop4Security, Sigma Security, Solo Security, Stam Electronics, Tecnohellas, TIS – HBES, TP-Link, Tronix, Ψηφιακή Τεχνολογία.

Τεύχος 457

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ