Skip to main content
8 November 2022 07:49

Πρόσκληση στην CRETA ELECTRONIX 2022

Τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report και Techmail σάς προσκαλούν στην πρώτη έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Creta Electronix 2022, που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες Ηρακλείου.

H Creta Electronix είναι η πρώτη έκθεση που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και απευθύνεται σε τεχνικούς, εγκαταστάτες, καταστήματα και γενικότερα επαγγελματίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και ξενοδοχείων.

Η διοργάνωση μιας έκθεσης, όπως η Creta Electronix, στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει πρωταρχικό σκοπό να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης της τοπικής αγοράς με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, είτε αυτές προέρχονται από την Κρήτη, είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα. Για πρώτη φορά, οι εκατοντάδες τεχνικοί, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι και εγκαταστάτες, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη για να δουν από κοντά τις νέες τάσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς τους. Πλέον, η έκθεση θα έρθει στον τόπο τους.

Ειδικά για τον σκοπό αυτό στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκεται ειδικός χώρος Meet and Relax Area, όπου μπορείτε να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού, με συνοδεία καφέ, μπύρας και κρητικών εδεσμάτων.

Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο και οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 έως τις 20:00 (την Κυριακή έως τις 19:00). Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτός αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή, την οποία μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα www.creta-electronix.gr, στην επιλογή Ε-TICKET. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την πρόσκληση και να την έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας.

Η αγορά της Κρήτης δηλώνει βροντερό «παρών» στην Creta Electronix, αφού οι μεγαλύτερες εταιρείες του νησιού θα είναι εκεί. Ταυτόχρονα στην έκθεση, συμμετέχουν και οι μεγαλύτερες εταιρείες από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και εταιρείες από το εξωτερικό. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες, από τον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και ξενοδοχειακών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, οι εκθέτες κατά αλφαβητική σειρά είναι οι ADESCO, AKATOS, ARK, BLUE TECHNOLOGIES, daiSAT, DIGITAL INNOVATIONS & ENSAT, ELECTROSYSTEMS, EUROGUARD, FLEX IT, FT ELECTRONICS, GI SECURITY, GRANDSTREAM, IDComs, KEEPER GROUP, LEMCO, MISTRAL ANTENNA SYSTEMS, NSC HELLAS, PARTNERNET, PGM, PROMAX, RAKSON, REVIVAL CONSULTING SERVICES S.A., REYEE-RUIJIE, SATSTORE, SIGMA SECURITY, SOLO SECURITY, TECNOHELLAS, ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY και ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ενώ οι κρητικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι με αλφαβητική σειρά οι HOTELTOOLBOX, SECURITY FORS, VISION MAVRIDAKIS, IP TELECOM, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, FAITAKIS GROUP και ΦΙΩΤΑΚΗΣ ΟΕ.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία LIBRA PRESS και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, SECURITY REPORT, TECHMAIL και NOW. Η Creta Electronix διοργανώνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ενώ υποστηρικτές της είναι το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Τεύχος 167

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ