Skip to main content
3 April 2023 06:57

Πρόσβαση στο MasterClass από τις έξυπνες τηλεοράσεις της LG 

Διαθέσιμη στο LG Content Store, στις τηλεοράσεις με webOS 4.0 που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2018, μέχρι και τις νέες που λανσαρίστηκαν το 2023, γίνεται η εφαρμογή MasterClass, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω φωνητικής εντολής, ενώ εμφανίζεται και στο Life’s Good Hub. 

Οι συνδρομητές του MasterClass θα μπορούν να εμπνευστούν από πάνω από 180 εκπαιδευτές και μαθήματα πολλών κατηγοριών, όπως «Τέχνες, Ψυχαγωγία, Business, Style, Αθλητικά, Παιχνίδια και Συγγραφή». Οι θεατές μπορούν, μεταξύ άλλων, να μπουν στην καντίνα του σεφ Roy Choi, να σχεδιάσουν την καριέρα τους με την πρώην αρχισυντάκτρια του Teen Vogue, Elaine Welteroth, να ανακαλύψουν τις ικανότητές τους στη διαπραγμάτευση με την καθοδήγηση του πρώην επικεφαλής διαπραγματευτή του FBI, Chris Voss, να μάθουν για την ηγεσία από την πρώην διευθύνουσα σύμβουλο της PepsiCo, Indra Nooyi, και να εντρυφήσουν στη σχεσιακή νοημοσύνη με τη βοήθεια της διάσημης ψυχοθεραπεύτριας, Esther Perel. 

Οι νέοι και οι υφιστάμενοι συνδρομητές του MasterClass μπορούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους στον χρόνο που εξυπηρετεί καλύτερα την καθημερινότητά τους, παρακολουθώντας ένα ή πολλά μαθήματα, με την κάθε τάξη να περιλαμβάνει περίπου 20 μαθήματα-βίντεο, με μέσο χρόνο παρακολούθησης 10 λεπτά ανά μάθημα. Τα γραφικά και οι επιδείξεις κάνουν τους θεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται μαζί με τους εκπαιδευτές.  

Τα Sessions by MasterClass προσφέρουν ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών, που τα μέλη μπορούν να μάθουν ουσιαστικές δεξιότητες με καθοδήγηση βήμα-βήμα από εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης και με μία ενεργή κοινότητα συνομηλίκων. 

Με την εισαγωγή του MasterClass στις έξυπνες τηλεοράσεις της, η LG αποδεικνύει τη δέσμευσή της να προσφέρει πιο ευέλικτες εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας, που απευθύνονται σε εξατομικευμένες προτιμήσεις, ανάγκες και ενδιαφέροντα των καταναλωτών, ενώ υπόσχεται και νέες εκπαιδευτικές υπηρεσίες που θα λανσαριστούν αργότερα φέτος. 

Τεύχος 260

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ