Skip to main content
10 June 2022 06:50

Πρόγραμμα mySchneider IT Partner για την Ευρώπη

Η Schneider Electric ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος mySchneider IT Partner. Το πρόγραμμα με την πιο απλοποιημένη δομή του υποστηρίζει τους IT channel partners καθώς περιλαμβάνει ποικίλες εξειδικεύσεις για βασικούς τομείς, όπως κέντρα δεδομένων, λύσεις πληροφορικής, λογισμικό και υπηρεσίες και μία νέα γκάμα εργαλείων για πωλήσεις, εκπαίδευση και αξιοποίηση πόρων. Επιπλέον, περιλαμβάνει νέα οφέλη που συμβαδίζουν με κάθε τομέα εξειδίκευσής τους και προσφέρει μια ξεκάθαρη στρατηγική βιωσιμότητας για τους συνεργάτες μέσω των Green Premium™ λύσεων της Schneider Electric, οι οποίες προσφέρουν βιώσιμη απόδοση.

Η πρώτη φάση της εξέλιξης του προγράμματος, θα επικεντρωθεί στη νέα εξειδίκευση IT Solution Provider, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες να πιστοποιηθούν σε τρία επίπεδα – Select, Premier και Elite – και να συνδυάσουν πολλαπλές εξειδικεύσεις πληροφορικής. Επίσης, τους παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης, μεταπώλησης, διαμόρφωσης και εγκατάστασης λύσεων υποδομής πληροφορικής εντός των αγορών SMB ή Enterprise. Οι Φάσεις 2 και 3, οι οποίες περιλαμβάνουν τις εξειδικεύσεις Software and Services Provider και Data Center Solutions Provider θα είναι διαθέσιμες το 2023.

Τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη περιλαμβάνουν:

Νέα δομή: Οι IT Solution Providers μπορούν να προχωρήσουν από το επίπεδο Enrolled στο Elite, χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση που βασίζεται σε metrics για να αυξήσουν τις βασικές τους ικανότητες, τις πιστοποιήσεις και τις επιδόσεις.

Νέο Interface: Ο εύκολος στην πλοήγηση πίνακας εργαλείων του προγράμματος προσφέρει ορατότητα στις πωλήσεις, τους συνεργάτες και τους διαχειριστές προγραμμάτων σχετικά με την πρόοδο της εταιρείας και σε ατομικό επίπεδο σε σχέση με κάθε εξειδίκευση.

Ενισχυμένη εκπαίδευση: Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων σχεδιασμού, εκπαίδευσης και πόρων για να βοηθήσουν τους συνεργάτες να διαφοροποιήσουν και να ενισχύσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών.

myRewards: Προσαρμοσμένο στις επιχειρηματικές απαιτήσεις των συνεργατών, συμπεριλαμβάνει rewards και οικονομικά κίνητρα για τον προληπτικό εντοπισμό, την ανάπτυξη και τη βοήθεια στην επίτευξη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Βιωσιμότητα: Πρόσβαση στα Green Premium™ προϊόντα και λύσεις της Schneider Electric, παρέχοντας στους πελάτες μεγαλύτερη συμμόρφωση και διαφάνεια, μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις και βιώσιμη απόδοση.

Τεύχος 86

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ