Skip to main content
14 February 2022 07:48

Πρωτοβουλία #ReturingHome από την Accenture Greece

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Accenture Greece έχει ανανεώσει το προσωπικό της με περισσότερους από είκοσι συνεργάτες που γύρισαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους καριέρα στην Accenture Greece. Ο λόγος για τον οποίο επιλέγουν την εταιρεία είναι η παγκόσμια δικτύωσή της και ότι το εργασιακό περιβάλλον αποτελεί πρότυπο διεθνώς.

Ο κος Θανάσης Σχοινάς επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο και εργάζεται πλέον στην Accenture Greece ως Data Science Manager, όπου οι προσωπικές και επαγγελματικές του ανάγκες συγκλίνουν.

Ο κος Λεωνίδας Καγιαφτάκης, ο νέος Technology Consultant, επέστρεψε στην Ελλάδα αφού εργάστηκε στο Λονδίνο για 4 χρόνια. Εμπιστεύεται την Accenture για την αίσθηση σταθερότητας που προσφέρει το εργασιακό της περιβάλλον.

Η κα Βασιλική Μανγγίνη επέστρεψε από τη Ολλανδία αφού έκλεισε συνεργασία με την Accenture ως Management Consulting Analyst. Με τη νέα της θέση επιβεβαιώνεται πως οι ευκαιρίες καριέρας υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Τέλος, για τον κο Σπύρο Στασινόπουλο το εισιτήριο της επιστροφής στην Ελλάδα ήταν η Accenture. Μετά από την τετραετή του εργασία στην Accenture UK ως Technology Consultant Analyst και ως Technology Consultant, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει την καριέρα του ως Financial Services Consultant στην Accenture Greece.

Τεύχος 10

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ