Skip to main content
22 November 2022 07:55

Προώθηση της ηλεκτροκίνησης με τα e-bikes της Nilox

Το Nilox X6 PLUS, αποτελεί τη δεύτερη γενιά του best seller mountain bike της εταιρείας. Εξοπλισμένο με εμπρόσθια ανάρτηση, μπροστινά και πίσω δισκόφρενα TEKTRO, κιβώτιο SHIMANO 21 ταχυτήτων και οθόνη ενδείξεων LCD, το Nilox X6 PLUS εγγυάται μέγιστο έλεγχο στην οδήγηση. Τα ισχυρά ελαστικά 27,5’’x 2,10’’, η νέα, μεγαλύτερης αυτονομίας αφαιρούμενη μπαταρία LG 36 V – 12,8 Ah που χαρίζει εμβέλεια έως και 90 km και οι 5 διαφορετικές λειτουργίες υποβοήθησης καθιστούν το X6 PLUS ακόμα πιο ισχυρό και ευέλικτο στην οδήγηση.

Το Nilox J1 PLUS είναι το ποδήλατο που συνδυάζει το δυναμισμό ενός e-bike, με το στυλ ενός απλού, παραδοσιακού ποδηλάτου. Με 3 διαφορετικές λειτουργίες υποβοήθησης ταξιδεύετε άνετα για διαδρομές έως 40km και χάρη στο μπροστινό καλάθι και την πίσω σχάρα μεταφέρετε παντού τα απαραίτητα αντικείμενα. Το Nilox J1 PLUS είναι εξοπλισμένο με τροχούς 20 ιντσών, φώτα LED και εργονομική σέλα. Για την εύκολη αποθήκευση, το J1 PLUS, αναδιπλώνεται και μεταφέρεται ακόμα και στα ΜΜΜ.

Όλα τα μοντέλα της Nilox διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Divitec, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.

Τεύχος 177

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ