Skip to main content
12 June 2023 06:46

Προμήθεια αναλώσιμων υλικών για την ΑΑΔΕ 

Της Αφροδίτης Μπαλίδου 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο: Προμήθεια αναλωσίμων υλικών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ. 

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια αναλωσίμων υλικών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ. Παρέχεται επίσης εγγύηση καλής λειτουργίας δύο ετών από την ημερομηνία οριστικής παραλαβής της προμήθειας. Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τέσσερα τμήματα: 

Τμήμα 1: LEXMARK – (original). 

Τμήμα 2: KONICA MINOLTA – (original). 

Τμήμα 3: OKI – (original).  

Τμήμα 4: Ισοδύναμα / Συμβατά (με λοιπά μοντέλα, π.χ. Samsung, HP κ.ά.). 

Για τα τμήματα 1, 2 και 3 γίνονται δεκτά μόνο γνήσια (original) προϊόντα, ενώ για τα προσφερόμενα είδη του τμήματος 4 γίνονται δεκτά ισοδύναμα / συμβατά τα οποία είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN ή ισοδύναμες και όπως περιγράφονται στις Τεχνικές Προδιαγραφές της διακήρυξης. 

Οι οικονομικοί φορείς δύνανται να υποβάλουν προσφορά για το ένα ή περισσότερα ή και όλα τα παραπάνω τμήματα της διακήρυξης, με την προϋπόθεση ότι η προσφορά τους θα περιλαμβάνει το σύνολο των ειδών και των ποσοτήτων που περιέχει το κάθε τμήμα ή τα τμήματα για τα οποία έχουν επιλέξει να υποβάλουν προσφορά. 

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 200.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 και ώρα 15:00. 

Τεύχος 303

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ