Skip to main content
24 February 2022 07:51

Προκήρυξη του 10ου κύκλου του egg-enter•grοw•go

Με την έναρξη του νέου κύκλου της πλατφόρμας egg Start-Up, το egg – enter•grοw•go εισέρχεται δυναμικά στον δέκατο (10ο) χρόνο παρουσίας του στην ελληνική start-up σκηνή, διευρύνοντας περαιτέρω το αποτύπωμά του ως το πλέον αναγνωρισμένο και ολοκληρωμένο πλαίσιο business accelerator στην Ελλάδα.

Το egg, που σχεδίασε και υλοποιεί η Eurobank σε συνεργασία με το Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη σύγχρονη δομή του, αναβαθμίζει και εντατικοποιεί την καθοδήγηση των επιχειρηματικών ομάδων που θα ενταχθούν, επιδιώκοντας την επιτάχυνση υλοποίησης των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

Στον 10ο κύκλο ενισχύονται περαιτέρω δυναμικά χαρακτηριστικά της στρατηγικής του egg, λαμβάνοντας υπόψη και το νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται, μεταπανδημικά, στην οικονομία.

Επιχειρηματικές ομάδες που αποτελούν καινοτόμες επιχειρήσεις, ήδη εγγεγραμμένες επιτυχώς στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στην πλατφόρμα Start-Up και, εφόσον προκριθούν επιτυχώς από την Α΄ Φάση της αξιολόγησης (έλεγχος τυπικών προϋποθέσεων – πληρότητας φακέλου υποψηφιότητας), να προκριθούν απευθείας στο τελικό στάδιο της αξιολόγησης.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλα τα επιχειρηματικά σχέδια, εφόσον κριθεί πως πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιχειρηματικής καινοτομίας, αριστείας και βιωσιμότητας στο πλαίσιο των τάσεων της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς.

Παρέχεται δέσμη χρηματοδοτικών επιλογών (μικροχρηματοδότηση, δάνεια κεφαλαίου κίνησης, κεφάλαια μέσω ιδιωτικών επενδυτικών συμμετοχών) για την αξιοποίηση διαφορετικών καναλιών χρηματοδότησης για την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου.

Ενισχύεται το Πρόγραμμα Εξωστρέφειας για τις επιχειρηματικές ομάδες που θα ενταχθούν.

Οι υποψηφιότητες για συμμετοχή στο egg – enter•grow•go θα υποβάλλονται μέχρι την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 στις 15.00, ενώ το πρώτο Open Day θα διενεργηθεί, διαδικτυακά, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, στις 17.00.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Τεύχος 18

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ