Skip to main content
22 May 2023 06:44

Πλησιάζει το Exinda Network Orchestrator της Orthology 

Του Χρίστου Κρανάκη 

Την προσεχή Πέμπτη, 25 Μαΐου στις 12:00 αναμένεται να διεξαχθεί το webinar που διοργανώνει η Orthology αναφορικά με τη λύση Exinda Network Orchestrator της GFI.  

Με την άνοδο πολύπλοκων και ταυτόχρονα δυναμικών network environments, ο πλήρης έλεγχος της κατάστασης και της απόδοσης του δικτύου αναδεικνύεται πλέον σε ζήτημα ζωτικής σημασίας, επισημαίνει η Orthology στην πρόσκλησή της. 

Στο webinar οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από «πρώτο χέρι» το Exinda Network Orchestrator, λύση που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών για την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση απόδοσης δικτύου. 

Το Exinda Network Orchestrator επιτρέπει την παρακολούθηση δικτύου σε πραγματικό χρόνο και την εύκολη διαχείριση των καθημερινών εφαρμογών που χρησιμοποιεί ένας οργανισμός. Οι εύχρηστοι πίνακες ελέγχου που διαθέτει και καταγράφουν/αποθηκεύουν όλες τις εταιρικές ενέργειες βοηθούν στην αποφυγή σημείων συμφόρησης του δικτύου προλαμβάνοντας τυχόν καθυστερήσεις, πριν να είναι αργά. 

Κατηγοριοποιημένα το Exinda Network Orchestrator επιτρέπει: 

• Τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και λειτουργιών του δικτύου και εφαρμογών του οργανισμού. 

• Τον γρήγορο προσδιορισμό των μη εγκεκριμένων εφαρμογών ή όσων βρίσκονται εκτός του εύρους δικτυακής ζώνης. 

• Τον σχεδιασμό ενός μεγάλου αρχείου προκατασκευασμένων αναφορών με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές και χρήστες δικτύου. 

• Τη μοντελοποίηση δεδομένων για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του δικτύου. 

Tο σεμινάριο της Orthology θα αναδείξει τα βασικά πλεονεκτήματα του Exinda Network Orchestrator, όπως: 

• Η διαβεβαίωση πως οι βασικές εφαρμογές μιας επιχείρησης – είτε on-premise είτε στο cloud – θα δύνανται να παρέχουν διαρκώς την ανάλογη εμπειρία που περιμένουν οι χρήστες. 

• Οι δυνατότητες επιτάχυνσης της επεξεργασίας και της προσωρινής αποθήκευσης δεδομένων, ώστε να εξασφαλιστεί πως οι επιχειρηματικές εφαρμογές θα λειτουργούν διαρκώς στο έπακρον της απόδοσής τους. 

• Η αυτοματοποίηση προτεινόμενων λύσεων αντιμετώπισης και επιδιόρθωσης προβλημάτων απόδοσης δικτύου. 

Τις ολοκληρωμένες δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Exinda Network Orchestrator μπορείτε να τα δείτε στο επισυναπτόμενο βίντεο. 

Τεύχος 289

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ