Skip to main content
20 April 2023 06:45

Πλησιάζει το Devoxx Greece 2023

Περισσότερους από 1200 συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο και πάνω από 20 χώρες αναμένεται να υποδεχτεί φέτος το συνέδριο Devoxx Greece, το οποίο θα διεξαχθεί 4 με 6 Μαΐου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το συνέδριο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 2017, με την ονομασία Voxxed Days Athens και συγκέντρωσε 450 άτομα από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Φέτος το συνέδριο έχει αναβαθμιστεί και φέρει τον τίτλο Devoxx Greece 2023, όπου από ένα τοπικό συνέδριο έχει γίνει διεθνές, με συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κλάδο της τεχνολογίας.

Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον προγραμματιστών, μηχανικών, engineering managers, developers, ανώτερων στελεχών και αποτελεί ιδανικό τόπο συνάντησης για δικτύωση, ενώ βασική του φιλοδοξία είναι να εξερευνήσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Οι αναγνωρισμένοι του ομιλητές από τοπικό και διεθνές επίπεδο μεταφέρουν γνώση στους συμμετέχοντες, πρακτική εμπειρία και επέκταση γνώσεων.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιες διαλέξεις και απαρτίζεται από 70+ θεματικές ενότητες: Java, Cloud, Big Data, Security, Architecture, Artificial Intelligence, Machine Learning, Robotics, Programming Languages, Methodologies και Developer Culture, που διεξάγονται σε 4 παράλληλες αίθουσες.

Τεύχος 268

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ