Skip to main content
25 April 2023 06:46

Πλησιάζει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στις 26-29 Απριλίου, και όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να αποτελέσει σημείο συγκέντρωσης των μεγαλύτερων ονομάτων της ελληνικής επιχειρηματικότητας και των θεσμικών της φορέων, εκπροσωπώντας ολόκληρο το φάσμα των τομέων της ελληνικής οικονομίας.

Από τον κλάδο της βιομηχανίας θα παραστούν ο κος Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος TITAN Group και Πρόεδρος του ΣΕΒ, ο κος Μιχάλης Στασινόπουλος, Πρόεδρος μη Εκτελεστικό Μέλος, ElvalHalcor Hellenic Copper & Aluminium Industry.

Από το χρηματοπιστωτικό κλάδο o κος Φωκίων Καραβίας, CEO της Eurobank, ο κος Χρήστος Μεγάλου, CEO της Τράπεζας Πειραιώς και ο κος Παύλος Μυλωνάς, CEO της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Από τον κλάδο της ναυτιλίας θα δώσουν το παρών θεσμικοί εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ενώ ακόμα θα παρευρεθούν ο κος Πάνος Λασκαρίδης CEO, Lavinia Corporation & Laskaridis Shipping Company Ltd, ο κος Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιδρυτής & Πρόεδρος Capital Maritime & Trading Cοrp., ο κος Αλέξανδρος Χατζηπατέρας, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Dorian LPG.

Από τον τομέα της ενέργειας θα παραστούν μεταξύ άλλων ο κος Ανδρέας Σιάμισιης, CEO της HELLENiQ ENERGY, ο κος Πέτρος Τζανετάκης, Deputy Managing Director and CFO στη Motor Oil, ο κος Κωνσταντίνος Μαύρος, CEO της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ο κος Ντίνος Μπενρουμπή, CEO της METKA ATE, ο κος Κωστής Ρόκας, Managing Director στη CVC και η κα Ana Plecas, Head of South East Europe and Africa, Macquarie Asset Management.

Από τον τουρισμό θα παραστούν ο κος Ανδρέας Ανδρεάδης, CEO & Co-Managing Partner του Sani/Ikos Group, ο κος Γιάννης Παράσχης, CEO του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η κα Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου, CEO των Phaea Resorts, ο κος Ιωάννης Χατζηλαζάρου, Πρόεδρος & Managing Director, H Hotels Collection και η κα Χλόη Λασκαρίδη, Πρόεδρος, Lampsa Hotels.

Από τον κλάδο του λιανεμπορίου ο κος Βασίλειος Φουρλής, Πρόεδρος, Fourlis Holdings S.A., ο κος Αριστοτέλης Παντελιάδης, CEO, Metro, ο κος Αθανάσιος Παπανικολάου, CEO, Vivartia, κι ο κος Χρήστος Τσόλκας, CEO, Delta Foods.

Η παρακολούθηση του Φόρουμ θα γίνεται online και μπορείτε να προχωρήσετε στην ελεύθερη εγγραφή σας πατώντας εδώ.

Τεύχος 271

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ