Skip to main content
8 April 2024 06:57

Πλησιάζει η διεξαγωγή της Beyond 2024

Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης, το αδιαμφισβήτητα πιο επίκαιρο θέμα στον χώρο της τεχνολογίας, θα αποτελέσει το κεντρικό ζήτημα της φετινής διοργάνωσης και θα αναλυθεί διεξοδικά ο ρόλος και οι επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Απριλίου στη ΔΕΘ – Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπηρεσίες Data Centers είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά πεδία στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και στο πλαίσιο αυτό, η Beyond 2024 αποτελεί τον απολύτως εξειδικευμένο προορισμό για να ενημερωθείτε και να μάθετε τα πάντα γύρω από αυτές. Τα Data Centers σήμερα εξυπηρετούν υπηρεσίες απολύτως απαραίτητες λόγω της διαρκούς ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης για την αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων, τη διασφάλιση αντοχής και διαθεσιμότητας και την ασφάλεια των δεδομένων.

Επιπρόσθετα, παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε επίπεδο sustainability, καθώς χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για τη διαχείρισή της, με σκοπό αφενός να εξοικονομούνται πόροι, και αφετέρου να μειώνεται ο αντίκτυπός της στο περιβάλλον.

ΤΕΥΧΟΣ 484

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ