Skip to main content
16 November 2022 07:47

Πιστοποίηση Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής για την Pylones Hellas

H Pylones Hellas με μακρά παρουσία 25 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ν.Α. Ευρώπη, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO/IEC 20000-1:2018 ύστερα από τη διαδικασία επιθεώρησης της TÜV AUSTRIA HELLAS.

Το ISO/IEC 20000-1 περιγράφει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διεργασιών διαχείρισης για την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών στην επιχείρηση και στους πελάτες της. Η εφαρμογή του ISO/IEC 20000-1 και η πιστοποίηση του επιτρέπει στην Pylones Hellas πλέον να αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι υπηρεσίες πληροφορικής που παρέχει εναρμονίζονται με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

Η πιστοποίηση αυτή της Pylones Hellas, εξασφαλίζει ότι το προσωπικό της εταιρείας ακολουθεί και εφαρμόζει μεθόδους και διαδικασίες που της επιτρέπουν να παρέχει ένα εμπεριστατωμένο, αναγνωρισμένο και δοκιμασμένο σύστημα διαχείρισης, που της επιτρέπει να προγραμματίζει, να διαχειρίζεται, παρακολουθεί αλλά και να βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνεργάτες της.

«Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να αναδείξει την ύπαρξη των κατάλληλων διαδικασιών, αλλά και πολιτικών που εφαρμόζουμε, καθώς και αναδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή μας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συνεργάτες χωρίς “εκπτώσεις” στο τομέα της ποιότητας. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται ότι οι διαδικασίες διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής ευθυγραμμίζονται τόσο με τις ανάγκες της εταιρείας μας εσωτερικά, όσο και με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές που στόχο έχουν να απλοποιήσουν τις ψηφιακές προκλήσεις των συνεργατών μας!» δηλώνει ο κος Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas.

Τεύχος 173

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ